Tule perheiden kesäkahvilaan Perkkaan kappelille
Perheiden kesäkahvilassa Perkkaan kappelilla voi puuhailla monenlaista sekä sisätiloissa että ulkona, esimerkiksi puhaltaa saippuakuplia. Leppävaaran seurakunnan lastenohjaaja Marika Laakkonen näyttää mallia.

Tule perheiden kesäkahvilaan Perkkaan kappelille

Jos kotipihan leikkipaikat kyllästyttävät, lasten kanssa voi lähteä perheiden kesäkahvilaan Perkkaan kappelille. Suositussa kesäpaikassa on monenlaista ohjelmaa.

Perkkaan kappelilla on juhannukseen asti arkipäivisin perheiden kesäkahvila. Mikä se on, Leppävaaran seurakunnan lastenohjaaja Marika Laakkonen?

– Se on lapsiperheille suunnattua avointa ja ilmaista kesätoimintaa, jonne kaikki ovat tervetulleita. Perheet voivat viettää siellä yhdessä mukavia kesäpäiviä ja tavata muita lapsiperheitä.

Mitä siellä tapahtuu?

– Kesäkahvilassa on päivittäin monipuolista ohjelmaa sekä sisällä että ulkona. Hartaus ja lauluhetki pidetään kello 10.30. Ohjelman teemat vaihtuvat päivittäin. Ohjelmassa on laulua, leikkiä, liikuntaa ja kädentaitoja sekä ulkorastiratoja. Iso nurmikenttä mahdollistaa myös hauskat ulkoleikit ja -pelit.

Voiko sinne tulla silloin kun omalle perhelle sopii?

–Kyllä voi tulla milloin vain kahvilan aukioloaikoina. Kerhoon voi tulla vaikka päiväksi tai kahdeksi tai koko ajaksi. Etukäteen ei tarvitse ilmoittautua tai sitoutua toimintaan.

Voiko tuoda eväät omille lapsille?

– Omia eväitä voi tuoda ja lämmittää niitä mikrossa. Kesäkahvilassa on tarjolla päivittäin kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa. Tarjoilut ovat ilmaisia, samoin kesäkerho.

Onko perheiden kesäkahvila toiminut aiemmin?

– Kyllä. Viime vuonna kesäkahvilan toimintaan osallistui kaiken kaikkiaan 750 kävijää.