null Vuosaaren kirkon jumalanpalveluksessa ja ehtoollishartaudessa mahdollinen korona-altistuminen

Vuosaaren kirkon kolmessa tilaisuudessa mukana olleella henkilöllä on todettu koronatartunta.

Vuosaaren kirkon kolmessa tilaisuudessa mukana olleella henkilöllä on todettu koronatartunta.

Ajankohtaista

Vuosaaren kirkon jumalanpalveluksessa ja ehtoollishartaudessa mahdollinen korona-altistuminen

Kaikkien tilaisuuksissa olleiden henkilöllisyys ei ole tiedossa. Kolmessa tilaisuudessa on ollut hyvin vähän väkeä koronarajoitusten vuoksi.

Vuosaaren kirkossa sunnuntaina 7.2. jumalanpalvelukseen kello 11 ja ehtoollishartauteen kello 12.30 ja kello 13 osallistuneella henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Kyseisiin tilaisuuksiin osallistuneet henkilöt ovat siten mahdollisesti altistuneet koronavirustartunnalle. Heitä kehotetaan tarkkailemaan vointiaan tarkasti neljäntoista vuorokauden ajan, eli 21.2. saakka.

– Osa tilaisuuksissa läsnä olleista on jo tavoitettu, mutta kaikkien henkilöllisyys ei ole tiedossamme. Mikäli tiedät henkilön, joka on osallistunut kyseisiin tilaisuuksiin, olethan häneen yhteydessä, sanoo kirkkoherra Jussi Mäkelä.

Jumalanpalvelusta ja ehtoollishartauksia on Vuosaaressa vietetty hiippakunnan ja terveysviranomaisten korona-ajan erityisohjeita noudattaen. Paikalla olleiden henkilöiden maksimimäärä on ollut kymmenen henkilöä, sisältäen myös kirkon työntekijät.

Tulevan sunnuntain 14.2. jumalanpalvelus ja ehtoollishartaudet Vuosaaren kirkossa vietetään hiippakunnan ja terveysviranomaisten korona-ajan ehtoollisohjeita noudattaen. Jumalanpalvelusta voi seurata suorana lähetyksenä seurakunnan Facebook-sivuilla.

Ehtoolliselle voi osallistua erillisissä ehtoollishartauksissa. Niissä voi olla läsnä korkeintaan kymmenen henkilöä jumalanpalveluksen toimittajat mukaan lukien.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.