null Haluatko mennä elokuvallisesti naimisiin? Espoossa se onnistuu

Ajankohtaista Ajankohtaista

Haluatko mennä elokuvallisesti naimisiin? Espoossa se onnistuu

Hääväki saa käyttöönsä elokuvasalin ja yksityisen leffanäytöksen. Isossa Omenassa vietetään myös muita häitä samana päivänä.

Elokuvateatteri on tyypillinen treffipaikka, mutta harvemmin siellä on sanottu "tahdon" muualla kuin valkokankaalla. Nyt yhdellä parilla on tähän mahdollisuus, sillä kauppakeskus Isossa Omenassa ja siellä olevassa Finnkinon Omena-elokuvateatterissa vietetään lauantaina 24.11. vihkipäivää.

Yhdelle parille tarjotaan mahdollisuus avioitua 262-paikkaisessa Scape-salissa klo 9.30. Finnkino tarjoaa hääparille tilat, yksityisen elokuvanäytöksen ja leffaeväät. Hääparin vihkii kauppakeskuspappi Emilia Turpeinen. Hääpari voi toivoa tiettyä elokuvaa. Elokuvan esittämiseen tosin tarvitaan levittäjän lupa.

Isossa Omenassa vihitään muitakin pareja samana päivänä. Avioliittoon vihkimisiä ja avioliiton kirkollisia siunaamisia toimitetaan sekä seurakunnan Chapple-tilassa toisessa kerroksessa että kauppakeskuksen puolella. Hääparin ei tarvitse nähdä paljoa vaivaa häiden eteen: tila ja koristelu ovat valmiina, samoin kakkukahvit hääparille ja heidän vierailleen (enintään 25 henkilöä), pappi ja kanttori.

Naimisiin voi mennä sellaisissa vaatteissa kuin haluaa eikä edes sormuksia tarvita. Halutessaan hääpari voi lainata kukkakimpun seurakunnalta. Vihittävillä pitää kuitenkin olla esteettömyystodistukset ja heidän pitää varata vihkiaika etukäteen, viimeistään 9.11. Ison Omenan yritykset tarjoavat vihkipäivään osallistuville pareille tuotteita ja palveluita erikoishintaan juhlapäivänä.

Hae mukaan 14.10. mennessä

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee vastata seuraaviin kysymyksiin:

Keitä olette ja millainen yhteinen taival teillä on takana?

Kolme yhteistä elokuvasuosikkianne?

Miksi juuri teidät kannattaisi valita kilpailun voittajiksi?

Täyttyvätkö kirkollisen vihkimisen edellytykset? Molempien tulee olla rippikoulun käyneitä seurakunnan jäseniä. Lisäksi tarvitaan seurakunnasta todistus avioliiton esteiden tutkinnasta.

Hääparin tulee hyväksyä sekä häävalmisteluiden että vihkimisen videoiminen ja valokuvaaminen. Hääpari hyväksyy materiaalin käyttämisen Finnkinon ja Olarin seurakunnan somekanavissa sekä muualla mediassa.

Vapaamuotoiset hakemukset 14.10. mennessä: riikka.kanninen@finnkino.fi

Lisätietoja leffahäistä antaa kauppakeskuspappi Emilia Turpeinen, emilia.turpeinen@evl.fi. pastori, p. 050 511 5604

Lisätietoa vihkipäivästä Isossa Omenassa myös osoitteessa vihkipaiva.fi.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.