Heikki Nenonen valittiin Haagan kirkkoherraksi
Kirkon Ulkomaanavun yhteyspäällikkönä työskentelevä Heikki Nenonen valittiin Haagan kirkkoherraksi.

Heikki Nenonen valittiin Haagan kirkkoherraksi

Seurakuntaneuvosto äänesti valinnasta pitkän keskustelun päätteeksi.

Haagan seurakuntaneuvosto valitsi kokouksessaan 12.11. Heikki Nenosen Haagan seuraavaksi kirkkoherraksi. Seurakuntaneuvosto äänesti valinnasta pitkän keskustelun päätteeksi. Ensimmäisellä kierroksella ääniä annettiin 14, jotka jakautuivat seuraavasti: Helena Castrén 3, Mari Mattsson 5, Heikki Nenonen 6. Toisella kierroksella Nenonen sai 9 ääntä ja Mattsson 5.

Teologian maisteri, valtiotieteiden kandidaatti Heikki Nenonen työskentelee Kirkon Ulkomaanavussa yhteyspäällikkönä. Hän on toiminut seurakuntapastorina Seinäjoen ja Keravan seurakunnissa ja vs. seurakuntapastorina Hakavuoren seurakunnassa ja Tuomiokirkkoseurakunnassa. Nenonen on myös valmistellut väitökirjaa luterilaisesta etiikasta.