Tiia Valve-Tuovinen valittiin Pakilan kirkkoherraksi
Uusi Pakilan kirkkoherra Tiia Valve-Tuovinen löytyi seurakunnan omasta papistosta.

Tiia Valve-Tuovinen valittiin Pakilan kirkkoherraksi

Oman seurakunnan pappi voitti seurakuntaneuvoston äänestyksessä.

Seurakuntaneuvosto äänesti neljästä ehdokkaasta kokouksessaan tiistai-iltana. Tiia Valve-Tuovinen sai kahdeksan ääntä, Kaisa Heininen kuusi ääntä ja Antti Yli-Opas yhden äänen. Tuomo Törmänen jäi ilman ääniä.

Seurakuntapastori Tiia Valve-Tuovinen on työskennellyt Pakilan seurakunnassa vuodesta 2007 pääasiassa lapsi- ja nuorisotyössä. Hän on myös toiminut lähiesimiehenä vuodesta 2015 lähtien.

Seurakuntaneuvoston asettama valmisteluryhmä haastatteli 12 hakijasta kuusi, joista soveltuvuusasrvioon lähetettiin neljä kärkihakijaa. He esittäytyivät seurakuntalaisille yhteishaastattelussa kirkolla 5.11.

Nykyinen kirkkoherra Leo Norja jää eläkkeelle 1.4.2019.