null Ison omenan Chapple kutsuu sateenkaariperheet kahville karkauspäivänä

Sateenkaareva Chapple -tapahtumassa kuullaan, kuinka sateenkaarevat voivat perheellistyä, lupaa Olarin seurakunnan sateenkaareva yhteyshenkilö Juha Pohjois-Koivisto. 

Sateenkaareva Chapple -tapahtumassa kuullaan, kuinka sateenkaarevat voivat perheellistyä, lupaa Olarin seurakunnan sateenkaareva yhteyshenkilö Juha Pohjois-Koivisto. 

Ajankohtaista

Ison omenan Chapple kutsuu sateenkaariperheet kahville karkauspäivänä

Perheiden pienimpiä laulatetaan, isommille varataan pelihuone.

Olarin seurakunta järjestää karkauspäivänä Sateenkaareva Chapple -tapahtuman. Mitä sen ohjelmaan kuuluu, Olarin seurakunnan yhteisötyöntekijä ja sateenkaareva yhteyshenkilö Juha Pohjois-Koivisto?

– Aamun perhekahvila on suunnattu lapsiperheille ja iltapäivä enemmänkin aikuisille. Aikuisten ohjelmassa on luento sateenkaarevien ihmisten perheellistymismahdollisuuksista. Sen jälkeen on vielä yhdessäoloa aikuisille. Päivän loppuun kuuluu omakustanteinen yhteislähtö julkisilla Alppilaan Sateenkaarimessuun.

– Tapahtumassa tarjoillaan kolmen euron hintainen lounas, joka on maksuton lapsille.

Tapahtuma on suunnattu aikuisille, sateenkaariperheille ja perheestä haaveileville. Millaisia ovat sateenkaariperheet?

– Sateenkaariperheet ovat lapsiperheitä, joissa yksi tai useampi vanhemmista kuuluu seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön. Erilaisten sateenkaariperheiden kirjo on laaja ja perheet ovat keskenään hyvinkin erilaisia.

Tapahtumaan odotetaan lapsia. Mitä kivaa heille on luvassa?

– Perhekahvilasta tuttu laulupitoinen toimintatuokio ja suunnistusseikkailua. Kouluikäisille on nuorten huone auki pelailua varten.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.