null Chapple-kirppis avaa syyskautensa merkki- ja juhlavaatekirppiksellä

- Syksyn ensimmäisellä Chapple-kirppiksellä myytävänä on erityisesti merkki- ja juhlavaatteita. Myös muuta tavaraa on silloin tarjolla, Juha Pohjois-Koivisto sanoo.

- Syksyn ensimmäisellä Chapple-kirppiksellä myytävänä on erityisesti merkki- ja juhlavaatteita. Myös muuta tavaraa on silloin tarjolla, Juha Pohjois-Koivisto sanoo.

Hyvä elämä Ajankohtaista

Chapple-kirppis avaa syyskautensa merkki- ja juhlavaatekirppiksellä

Kerran kuukaudessa järjestettävällä kirppiksellä kuka tahansa voi myydä tavaroitaan. Jokaisella tapahtumalla on oma teema.

Chapple-kirppis järjestetään kerran kuukaudessa. Kerro siitä, Olarin seurakunnan yhteisötyöntekijä Juha Pohjois-Koivisto.

– Seurakunnan Chapple-tilassa kauppakeskus Isossa Omenassa Espoossa järjestetään joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina kirpputori, johon kuka tahansa voi tulla myymään omia tavaroitaan.

– Kirppistoiminta alkoi jo vuosi sitten, mutta nyt jokaiselle tapahtumalle valittiin oma teema. Syksyn ensimmäiseen tapahtumaan 4.9. toivotaan myyntiin merkki- ja juhlavaatteita. Lokakuussa teemana on sisustus, marraskuunssa äijäkirppis ja joulukuussa pelit. Toki muutakin voi samalla myydä. Toivomme, että nämä tapahtumat tuovat uusia asiakkaita.

Miten myyntipaikka varataan?

Chapple.fi-verkkosivuilta voi jo nyt varata myyntipaikan kaikille syksyn kirppiksille. Paikkojen hinnat ovat viidestä kymmeneen euroon, ja vuokratuotto lahjoitetaan Kirkon Ulkomaan­avulle. Tilaan mahtuu 20 myyjää.

– Hieman ennen tapahtumaa myyjien kannattaa kertoa kavereilleen ja mainostaa omalla sosiaalisen median tilillään, että aikoo osallistua Chapple-kirppikselle. Lisäksi on hyvä muistaa, että rikkinäisiä ja likaisia tavaroita ei kannata tuoda myytäväksi.

Oletko sinä tehnyt kirpputorilöytöjä?

– Olen harrastanut kirppiksiä useiden vuosien ajan. Kerään Disney-elokuvia, ja olen löytänyt vanhoja harvinaisia Disney-dvd-levyjä. Samoin olen ostanut kotiin kivoja sisustusesineitä.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.