null Kauppakeskus Myyrmannissa pyydetään muistamaan lähimmäisiä, joilla ei ole varaa joulushoppailuun

Hankekoordinaattori Iisa Iso-Markku haastaa ihmisiä olemaan enkeleitä toisilleen.

Hankekoordinaattori Iisa Iso-Markku haastaa ihmisiä olemaan enkeleitä toisilleen.

Hyvä elämä Ajankohtaista

Kauppakeskus Myyrmannissa pyydetään muistamaan lähimmäisiä, joilla ei ole varaa joulushoppailuun

Joulunavauksessa on tänä vuonna enkeleitä liikkeellä. 

Kauppakeskus Myyrmannissa vietetään joulunavausta lauantaina 26.11. Mukana ovat myös Vantaankosken ja Hämeenkylän seurakunnat. Miksi, hankekoordinaattori Iisa Iso-Markku Vantaankosken seurakunnasta?

– Olemme tosi iloisia siitä, että seurakunnat on pyydetty mukaan tapahtumaan. Haluamme nostaa esiin alkuperäistä joulun sanomaa ja tuoda toivoa. On hyvä muistaa, että joulu tulee joka tapauksessa, vaikka ei kuluta tai osta.

Millaista ohjelmaa seurakunnat tuovat tapahtumaan?

– Meillä on tänä vuonna ohjelmassa enkeliteema. Lapset saavat enkelinsiipitatuointeja, ja jaossa on enkelikonvehteja. Lisäksi on enkeliaiheinen kuvausseinä, jonka edessä voi ottaa selfien tai vaikka joulukorttikuvia lapsista.

– Haastamme ihmisiä olemaan enkeleitä toisilleen eli muistamaan niitä lähimmäisiä, jotka eivät ehkä itse saa joulua rakennettua.

Mitä enkeliksi haluavalta vaaditaan?

– Enkeliksi voi ryhtyä osallistumalla Rakenna joulupuu -keräykseen eli lahjoittamalla 5–300 euron arvoisen lahjakortin. Lahjoitukset käytetään oman alueen ihmisten todellisiin tarpeisiin, esimerkiksi jouluruokaan. 300 eurolla voi saada vaikka kytkettyä sähköt uudelleen, jos ne on katkaistu maksamattomien laskujen vuoksi.

– Kaikilla ei ole mahdollisuutta auttaa rahallisesti. Silloin voi lahjoittaa aikaa ja lupautua keikka-avuksi ikäihmiselle.

Joulunavaus kauppakeskus Myyrmannissa la 26.11. klo 11–16. Kauneimpia joululauluja pääsee laulamaan puhallinorkesteri Louhen säestyksellä klo 12.30 ja 14.15.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Rakenna joulupuu -keräyksellä tuodaan jouluiloa moneen kotiin

Ajankohtaista Ajankohtaista

Paras apu monelle on lahjakortti. Rakenna joulupuu -keräyksen toteuttavat pääkaupunkiseudun seurakunnat.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.