null Suomalaiset lauloivat ennätystuloksen – Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksien tuotto vie apua yli 20 maan lapsille

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet ovat vuosikymmenten ajan kuuluneet suomalaisten adventti- ja jouluperinteisiin.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuudet ovat vuosikymmenten ajan kuuluneet suomalaisten adventti- ja jouluperinteisiin.

Suomalaiset lauloivat ennätystuloksen – Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksien tuotto vie apua yli 20 maan lapsille

Kampanjalla autetaan vammaisten ja vähemmistöihin kuuluvien lasten koulutusta kehittyvissä maissa.

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -kampanja keräsi viime vuonna 1,2 miljoonaa euroa. Se on Kauneimpien joululaulujen historian paras tulos.

 – Suuri kiitos seurakunnille, että ne ovat olleet kanssamme järjestämässä näitä tilaisuuksia. Vielä isompi kiitos kuitenkin kaikille joululaulujen laulajille ja lahjoittajille. Yhdessä olemme mahdollistaneet avun sadoille tuhansille lapsille maailmalla, sanoo palvelupäällikkö Ruut Lemmetyinen Suomen Lähetysseurasta.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksia järjestetään nykyisin kirkkojen lisäksi ravintoloissa, vanhainkodeissa, ostoskeskuksissa ja laivoilla. Vuoden 2019 uutuus oli Kauneimmat Joululaulut -karaoke. Kirkon tutkimuskeskuksen loppuvuodesta tekemässä tutkimuksessa kolme viidestä suomalaisesta kertoi laulavansa Kauneimpia Joululauluja.  

Suomen Lähetysseura tukee keräysvaroilla heikoimmassa asemassa olevia lapsia yli 20 maassa. Niillä parannetaan muun muassa lasten ja äitien terveyttä, autetaan perheitä saamaan parempaa ravintoa ja puhdasta vettä sekä kehittämään toimeentulomahdollisuuksia. Lähetysseura tukee myös erityisesti vammaisten ja vähemmistöihin kuuluvien lasten koulutusta sekä oikeuksien toteutumista. Vuoden 2019 kampanjan suojelija oli Katri Helena.

Jaa tämä artikkeli:

Lue lisää: