null Juhannusaattona Hvittorpin kurssikeskuksessa pääsee saunaan ja joogatakin voi

Kimmo Ansamaa toivottaa juhannuksenviettäjät tervetulleiksi Hvittorpiin. Ilmoittautua ei tarvitse eikä pääsymaksua ole.

Kimmo Ansamaa toivottaa juhannuksenviettäjät tervetulleiksi Hvittorpiin. Ilmoittautua ei tarvitse eikä pääsymaksua ole.

Ajankohtaista

Juhannusaattona Hvittorpin kurssikeskuksessa pääsee saunaan ja joogatakin voi

Espoon seurakunnat tarjoavat mahdollisuuden viettää juhannusaattoa saunoen, uiden ja makkaraa paistaen.

Hvittorpin kurssikeskuksessa Kirkkonummella järjestetään koko perheen juhannustapahtuma. Mitä on luvassa, pappi Kimmo Ansamaa?

– Monenlaista ohjelmaa lapsille ja aikuisille iltaan asti. Kello 14 alkaen kaasugrillit ovat kuumina osallistujien omia piknik-ruokia varten. Lapset voivat mennä keppariradalle, osallistua neljään muskarihetkeen tai ottaa siirtotatuoinnin. Noutopöydässä on tarjolla päivällinen kello 16.30 ja 17.15. Sen hinta on aikuisilta kahdeksan euroa ja lapsilta neljä euroa.

– Iltakuudelta päärakennuksen pihalla pidetään lipunnosto ja ohjelmatuokio. Sen jälkeen voi esimerkiksi osallistua kesälaulujen laulamiseen tai mennä pelaamaan nurmikentälle. Aikuisille on tarjolla myös hiljaisuuden joogaa. Myöhemmin rannassa myydään makkaraa ja mehua.

Pääseekö siellä juhannussaunaan ja pulahtamaan järveen?

– Totta kai. Uikkarisauna on kaikille avoinna on kello 14–18. Sitten on naisten saunavuoro tunnin verran kello 18.30 alkaen ja lopuksi miesten sauna.

Pitääkö tapahtumaan ilmoittautua ennakkoon?

– Ei tarvitse. Hvittorpin juhannukseen voi tulla suoraan paikan päälle. Tässä ilmaistapahtumassa maksullisia ovat ainoastaan ruokailu sekä makkara ja mehu.

 

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Pyhän Laurin kirkon perhejuhannuksessa laulatetaan lapsia

Hyvä elämä Ajankohtaista

Vantaalaisella Pyhän Laurin kirkolla järjestetään juhannusaattona 24.6. juhannusjuhla, jossa voi osallistua vaikka puistomuskariin.