null Puoluejohtajat puhuvat arvoista Tuomiokirkon kryptassa – tilaisuutta voi seurata striimin välityksellä

Keskustelussa ovat mukana Li Andersson, Sari Essayah, Maria Ohisalo, Petteri Orpo, Sirpa Paatero, Annika Saarikko, Sebastian Tynkkynen ja Henrik Wickström.

Keskustelussa ovat mukana Li Andersson, Sari Essayah, Maria Ohisalo, Petteri Orpo, Sirpa Paatero, Annika Saarikko, Sebastian Tynkkynen ja Henrik Wickström.

Ajankohtaista Ajankohtaista

Puoluejohtajat puhuvat arvoista Tuomiokirkon kryptassa – tilaisuutta voi seurata striimin välityksellä

Keskustelua johdattelevat arkkipiispa Tapio Luoma ja pappi Marianne Heikkilä.

Helsingin seurakuntayhtymä ja Kirkkohallitus järjestävät arvokeskustelun puoluejohtajille tiistaina 28. helmikuuta. Kello 10.30–11.30 järjestettävää tilaisuutta voi seurata netissä kirkon YouTube -kanavalla tai tallenteena jälkikäteen. Keskustelua johdattelevat arkkipiispa Tapio Luoma ja Marttaliiton pääsihteeri, helsinkiläinen kirkon luottamushenkilö Marianne Heikkilä.

Keskustelussa ovat mukana puoluevaltuuston puheenjohtaja Sirpa Paatero (SDP), varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen (Perussuomalaiset), puheenjohtaja Petteri Orpo (Kokoomus), puheenjohtaja Annika Saarikko (Keskusta), puheenjohtaja Maria Ohisalo (Vihreät), puheenjohtaja Li Andersson (Vasemmistoliitto), varapuheenjohtaja Henrik Wickström (RKP) ja puheenjohtaja Sari Essayah (Suomen Kristillisdemokraatit).

Myöhemmin Helsingissä järjestetään myös Töölön seurakunnan järjestämä vaalikeskustelu, johon puolestaan voi tulla paikan päälle, mutta keskustelua ei striimata. 7.3. klo 18 Temppeliaukion kirkossa ovat mukana Mika Ebeling (Kristillisdemokraatit), Fatim Diarra (Vihreät), Ville Jalovaara (SDP), Kristiina Kartano (Liike Nyt), Mikko Kärnä (Keskusta), Matti Niiranen (Kokoomus), Wille Rydman (Perussuomalaiset), Suldaan Said Ahmed (Vasemmistoliitto) ja Bertha Simojoki (RKP).

Vaalipaneelin juontaa Helsingin piispa Teemu Laajasalo ja alkusanat lausuu kirkkoherra Hilkka Niemistö. Tilaisuuden jälkeen seurakuntasalissa on kahvitarjoilu.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Puoluejohtajien mielestä pyhien kirjojen polttaminen on väärin – Perussuomalaisten Sebastian Tynkkystä huoletti kirkon ”punavihreys”

Ajankohtaista

Helsingin tuomiokirkon kryptassa käydyssä arvokeskustelussa poliitikoilta pyydettiin vastausta muun muassa siihen, mistä he olisivat arvojensa pohjalta valmiita leikkaamaan.
Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.