null Espoonlahden seurakunta järjestää ensimmäisen sateenkaarimessun: ”Haluamme, että Jumalan rakkaus välittyy”

 – Tämä sateenkaarimessu tehdään yhdessä, Tiina Lindberg sanoo.

– Tämä sateenkaarimessu tehdään yhdessä, Tiina Lindberg sanoo.

Hengellisyys

Espoonlahden seurakunta järjestää ensimmäisen sateenkaarimessun: ”Haluamme, että Jumalan rakkaus välittyy”

Sateenkaarimessu aloittaa uuden aikakauden Espoonlahden seurakunnassa.

Pastori Tiina Lindberg odottaa innoissaan Espoonlahden kirkossa 17. toukokuuta järjestettävää sateenkaarimessua. Kyse on seurakunnan historian ensimmäisestä sateenkaarimessusta.

– Tämä on huikea juttu ja eräänlainen uuden aikakauden alku Espoonlahden seurakunnassa. Olen ollut pappina vasta puolitoista vuotta. On hienoa, että näin nopeasti tarjoutui tällainen erityinen messu, jossa saan olla palvelemassa, Tiina Lindberg sanoo.

Sateenkaarimessun teemana on rauha ja toivo. Messu toteutetaan Espoonlahden ja Espoon ruotsinkielisen seurakunnan yhteisvoimin. Laulukirjana käytetään virsikirjan lisäksi Nuoren seurakunnan veisukirjaa, ja Okra-kuoro esittää pääosin englanninkielisiä lauluja. Saarna on paneelikeskustelu, johon osallistuu Lindbergin lisäksi nuoria aikuisia.

– Kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan. Haluan kutsua erityisesti heitä, jotka eivät koe itseään tervetulleiksi muihin seurakunnan tilaisuuksiin tai kokevat niissä itsensä ulkopuolisiksi. Pyrimme välittämään sanomaa niin, että kaikki kokevat olevansa rakastettuja ja turvassa.

– Haluamme, että Jumalan rakkaus välittyy tässä messussa aivan samalla tavalla kuin muissakin messuissa. Kutsun yhteyden kokemiseen myös heitä, jotka käyvät usein Espoonlahden kirkon messuissa.

Espoossa järjestetään sateenkaarimessu kaksi kertaa vuodessa: keväällä ja syksyllä.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.