null Taivaan tähden: Yliluonnollinen ilmiö

Hengellisyys

Taivaan tähden: Yliluonnollinen ilmiö

Voit halutessasi kuunnella tekstin:

-:- / -:-

Kun Jeesus evankeliumien kirjoittajien mukaan ilmaisee jumalallisen voimansa, hän syntien anteeksi antamisen ohessa herättää kuolleista, parantaa sairaan tai muuttaa veden viiniksi. Näitä tarinoita kerromme yhä vielä, ja saamme sairaat ja toivottomat maksamaan viimeisetkin roponsa päästäkseen paikkaan, jossa huhutaan parantumisihmeitä tai kiperästä paikasta päästäviä käänteitä tapahtuvan edelleen.

Ihmeusko on kuitenkin valikoivaa. Kuka on kuullut vaarallisesti ylipainoisen laihtuneen rukouksella? Tai rauhaa rukoilevien saaneen aseet sylkemään luotien sijaan kukkia? Milloin on yksinhuoltajan rukous kuultu niin, että palkka kasvaa juuri ne epätoivoisesti tarvitut eurot?

Usein ihminen rukoilee ihmettä, kun ei jaksa kantaa kohtaloaan tai mennä sen läpi, mikä on edessä. Hän haluaa päästä kohtaamasta sen, mikä on totta.

Eikö ihmeitä siis tapahdu? Tietenkin. Kaikkein yliluonnollisimpiin ihmeisiin on vain vaikein uskoa.

Vaikka viha olisi sulkenut sydämet, rakkaus saattaa yhtäkkiä avata ne. Vaikka olisi helpompi hylätä, monet meistä huolehtivat toisistaan loppuun saakka. Vaikka toinen miten syvästi loukkaa, aina on niitä, jotka jaksavat antaa anteeksi. Ja niitä, joilla on, mutta jotka luopuvat omastaan ja jakavat sen muiden kanssa.

Sellaisia ovat ihmeistä uskomattomimmat.

En tarvitse jumalallista voimaa muuttamaan elämääni, vaan hyväksyäkseni sen sellaisena kuin se on.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Taivaan tähden: Hyvä epidemia

Hengellisyys

Älä tuomitse toista, sillä ulkoapäin on mahdotonta erottaa hyvä ja paha.


Taivaan tähden: Puhallus ja lohdutus

Hengellisyys