null Eversti evp Jukka Parvista esitetään Vantaan seurakuntien yhtymän johtajaksi

Ajankohtaista

Eversti evp Jukka Parvista esitetään Vantaan seurakuntien yhtymän johtajaksi

Parvinen on toiminut Vantaalla vt. talouspäällikkönä. Sitä ennen hän teki uran puolustusvoimissa.

Puolustusvoimissa pitkän uran tehnyt eversti evp Jukka Parvinen on kipuamassa Vantaan seurakuntien yhtymän johtajaksi. Yhteinen kirkkoneuvosto päätyi tiistaina esittämään Parvista. Päätöksen asiassa tekee kirkkovaltuusto 3. joulukuuta.

Parvinen on työskennellyt vt. talouspäällikkönä Vantaan seurakunnissa tämän vuoden alusta. Vantaan seurakuntiin hän siirtyi Maanpuolustuskorkeakoulun hallintojohtajan tehtävästä.

Tätä ennen hän palveli muun muassa Kaartin jääkärirykmentin apulaiskomentajana. Hän on johtanut myös kriisinhallintajoukkoa Kosovossa.

Yhtymän johtajan virkaa haki 20 henkilöä. Kokonaisarvioinnissa kiinnitettiin huomiota kelpoisuusehtojen lisäksi seurakuntatoiminnan ja -hallinnon tuntemukseen, kokemukseen strategisesta ja muutoksen johtamisesta, verkostoitumistaitoihin, yhteistyökykyyn, vuorovaikutustaitoihin sekä osallistavaan ja kehittävään työotteeseen.

Yhtymän johtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää Vantaan seurakuntien yhteisiä palveluita ja seurakuntayhtymän hallintoa. Johtaja vastaa tämän lisäksi muun muassa strategiaprosesseista ja sidosryhmäsuhteista. Hänen esimiehenään toimii yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja, Tikkurilan seurakunnan kirkkoherra Janne Silvast.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.