null Jouluradio.fi keräsi ennätysmäärän uusia käyttäjiä – Jouluradiota kuunneltiin 175 maassa

Jouluradio oli vuonna 2021 retrotunnelmissa.

Jouluradio oli vuonna 2021 retrotunnelmissa.

Ajankohtaista

Jouluradio.fi keräsi ennätysmäärän uusia käyttäjiä – Jouluradiota kuunneltiin 175 maassa

Vuonna 2022 Jouluradio juhlistaa 20-vuotista taivaltaan.

Jouluradio onnistui jälleen kasvattamaan suosiotaan. Jouluradion verkkosivuilla uusien käyttäjien määrä kasvoi 10 prosenttia viime kaudesta ja Jouluradiota kuunneltiin jopa 175 maassa.

Vuoden 2021 teemana oli kaikkien aikojen joulu, eli kanavilla soi joulumusiikki eri vuosikymmeniltä. Kiittävää palautetta tuli Katri Helenan Hoosianna-sovituksesta ja Muistojen joulu -ohjelmakonseptista, joka toteutettiin monikanavaisena mediatuotteena Jouluradion pääkanavalla ja Instagramissa.

– Jouluradion tämän vuoden musiikkikattauksessa painotettiin joulumusiikkiin liittyviä muistoja ja menneiden vuosikymmenien joululauluaarteita. Muistojen joululauluja etsittiin yhdessä kuulijoiden kanssa ja heidän toiveitaan toteutettiin viikoittain, kertoo Jouluradion musiikkipäällikkö Aura Neuvonen.

Neuvosen mukaan myös uudelle joulumusiikille jäi tilaa. Kaikista musiikkigenreistä, niin kotimaasta kuin muualtakin, riitti tarjontaa kymmenelle kanavalle. Uuden joulumusiikin esiin tuominen oli retroilun ohella Jouluradion kunnia-asia.

Vuonna 2022 Jouluradio viettää 20-vuotisjuhliaan. Juhlavuoden inspiraatiota toimii slogan ”Meidän Jouluradio 20”.

Jouluradion muorinakin tunnettu toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne jättää tehtävänsä toimituspäällikkönä juhlavuoden jälkeen.

”On aika uusille tuulille ja tekijöille. Olen kuitenkin into piukeana luotsaamassa 20. tuotantokautemme arvoiseensa maaliin ennen sitä”, Kalliorinne sanoo.

Jouluradio on seurakuntien yhteinen joulumusiikkimedia, joka kuuluu Kirkko ja kaupunki -mediaan. Jouluradiolla on 27 FM-taajuutta ja Jouluradio.fi -sivustolla soi 10 eri tyylisuunnan joulumusiikin kanavaa. Jouluradion kausi päättyi 6.1., mutta pääkanava soi netissä ympäri vuoden.

Jouluradion muori eli toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne ja tuottaja-toimittaja Katri Saarela kertovat Jouluradion menneestä kaudesta ja tulevasta juhlavuodesta IG-livessä perjantaina 28.1. klo 13. Livelähetystä voi seurata @jouluradion_muori -tililtä.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.