null Kaipaatko kahdenkeskistä aikaa puolison kanssa? Vantaan perheneuvola tarjoaa lainaksi "parisuhdepyörää"

Parisuhdepyörän voi käydä lainaamassa joko lyhyttä tai pidempää pyöräretkeä varten. Pyörää esittelemässä perheneuvolan työntekijä Jasmin Jenkins.

Parisuhdepyörän voi käydä lainaamassa joko lyhyttä tai pidempää pyöräretkeä varten. Pyörää esittelemässä perheneuvolan työntekijä Jasmin Jenkins.

Hyvä elämä

Kaipaatko kahdenkeskistä aikaa puolison kanssa? Vantaan perheneuvola tarjoaa lainaksi "parisuhdepyörää"

Parisuhdepyörällä halutaan tukea lapsiperheiden vanhempia.

Toisinaan voi tehdä hyvää ottaa hieman aikaa parisuhteelle ja katsoa, ollaanko menossa samaan suuntaan ja samassa tahdissa. Vantaan perheneuvola tarjoaa heinäkuussa mahdollisuutta lainata niin sanottua parisuhdepyörää ja lähteä kesäretkelle ihan kaksistaan puolison kanssa. Pyörä on tandem-pyörä, ja lainaksi saa myös kypärät.

Pyörän voi varata soittamalla perheneuvolan palveluneuvontaan. Noutopaikka on Itä-Vantaan perheneuvola Koivukylässä osoitteessa Karsikkokuja 15, 3. kerros. Lainausajan voi määritellä itse, eli parisuhdepyörällä voi tehdä joko lyhyen tai pidemmän retken.

Parisuhdepyörä on lainattavissa Vantaan perheneuvolassa ensimmäistä kertaa. Sen ajatuksena on tukea lapsiperheiden vanhempia ja tarjota heille mahdollisuus viettää kahdenkeskistä aikaa.

Tandemille on ollut varauksia muutamia viikossa. Viimeiselle varausviikolle on vielä rutkasti vapaita aikoja tarjolla. Muuten Vantaan perheneuvola on suljettu heinäkuussa työntekijöiden lomien vuoksi.

Varaa parisuhdepyörä!

Ota yhteyttä Karsikkokujan perheneuvolaan, p. 09 839 23340.

Puhelinpalvelu on auki ja pyörä noudettavissa/palautettavissa: ma klo 8.15–12, ti klo 8.15–13.30, ke klo 13–16, to klo 8.15–13.30, pe klo 8.15–12. Pyöräretkikuvia ja -tarinoita voi jakaa somessa hashtageilla "parisuhdepyörä" tai "vantaanperheneuvola".

Viimeinen mahdollinen lainauspäivä on pe 27.7.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Voinko enää olla haluttava ja kaunis – vastaus löytyi verkosta

Hyvä elämä

Kirkko ja kaupunki lähestyi viittä eri verkkopalvelua. Kaikkien verkkopalveluiden vastauksille oli yhteistä myönteinen, rakentava ja ammatillinen lähestymistapa.
Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.