null Kirkko tatuoi tuhat Ed Sheeranin konserttivierasta

Ed Sheeran konsertoi kesäkuussa Klagenfurtissa Itävallassa. Johann Groder / APA-Lehtikuva

Ed Sheeran konsertoi kesäkuussa Klagenfurtissa Itävallassa. Johann Groder / APA-Lehtikuva

Ajankohtaista

Kirkko tatuoi tuhat Ed Sheeranin konserttivierasta

Malmin seurakunta jakaa halukkaille Älä pelkää -tatuointeja.

Maailman tämän hetken suosituimpiin artisteihin lukeutuva Ed Sheeran esiintyy Malmin lentokentällä ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona. Malmin seurakunta on toivottamassa konserttivieraita tervetulleiksi Malmin aseman luona. Ohikulkijat saavat halutessaan ”Älä pelkää” -siirtokuvatatuoinnin.

”Näemme toisissamme paljon eroavaisuuksia. Kylvämme eripuraa ja vihaa. Se on pelottavaa. 'Älä pelkää' on viesti, ettei ole mitään hätää,” sanoo Malmin kirkkoherra Heikki Arikka.

”Älä pelkää" toistuu itse asiassa Raamatussa yli 350 kertaa. Se on jouluevankeliumin enkelin viesti paimenille kedolla ja naisille pääsiäisenä haudalla.

”Olemme jokainen teoillamme ja sanoillamme vastuussa siitä, että rakennamme ilon, emmekä pelon ilmapiiriä. Ed Sheeranin humaani musiikki koskettaa ja vetoaa eri ikäisiin ihmisiin. Olen iloinen, että Malmilla yli satatuhatta ihmistä saa kuulla juuri häntä”, sanoo Arikka.

Molempiin Ed Sheeran konsertteihin on myynnissä 60 000 lippua ja keskiviikon konsertti on loppuunmyyty. Kyseessä on yhteensä yleisömäärältään Suomen kaikkien aikojen suurin konserttitapahtuma.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.