null Kormilainen: Pitkässä juoksussa on otettu digiloikkaa, koska varmaa on vain muutos – ”Te tiedätte kyllä ketä te olette”

Puheenvuorot

Kormilainen: Pitkässä juoksussa on otettu digiloikkaa, koska varmaa on vain muutos – ”Te tiedätte kyllä ketä te olette”

Löysästi kirjoitettujen koira- ja teiniaiheisten somesisältöjen määrä tässä palvelussa vähenee, kun Ville Kormilainen lopettaa kolumnistina. On aika ottaa focus tulevaisuuteen ja breinstormata.

Morienttes!

Tämä.

Tämä on viimeinen kolumnini ainakin tällä erää tässä foorumissa. Olisi helppoa alkaa miettiä, mitä kaikkea tänne on tullutkaan kirjoitettua, mutta juunou, sitä tikulla silmään joka vanhoja kaivelee. Siksi me otetaan focus tulevaisuuteen ja breinstormataan tämä kolumni kasaan yhdessä, sillä varmaa on vain muutos.

Sanotaanko näin, että tämän kolumnin kanssa on otettu vähän digiloikkaa ja onhan se ollut huikee matka. Koronakevät on tietysti vilissyt teemoissa, mutta mihinkä se koira karvoistaan pääsee. Pitkässä juoksussa teemat olisivat saattaneet mennä koronan ohi, mutta näillä mennään nyt.

Asiasta kukkaruukkuun, onhan kolumneissa tullut sivuttua myös teinien käytöstä sekä sosiaalista mediaa. On otettu koppia piispan ja popparin yhteiskeikasta sekä ihan satasella mietitty sitä, millainen on hiihtoloma perheen kanssa ja miten Kontulassa voisi lomailla.

Oolsprait, mennään eteenpäin. Palautetta kolumneista on tullut loppupeleissä yllättävän vähän, ainakaan vihapostia ei ole postiluukusta kolahtanut toistaiseksi. Kissa kiitoksella elää, eikös sitä niin sanota.

Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu, sanotaan vanhassa sananlaskussakin. Tämän kolumnioven meikämandoliini sulki itse, joten loppupelissä seuraamukset on myös otettava itse vastaan. Tämä on ollut huikea matka, siitä kiitokset toimitukselle sekä tietysti kaikille lukijoille, te tiedätte kyllä ketä te olette.

Uusi normaali on siis se, että joudutte pärjäämään jatkossa ilman tätä jokatoisviikkoista vuodatustani. Se voi olla uhka tai mahdollisuus, mutta väitän silti, että koira- ja teiniaiheisten somesisältöjen määrä löysästi kirjoitettuna tässä palvelussa vähenee. Mutta hei, se mikä ei tapa niin vahvistaa. Ja onhan se aina fifty–sixty-mahdollisuus, että joskus palaan jälleen linjoille.

Juurikin näin ja näihin kuviin ja tunnelmiin. Sen verran vielä haluan tähän loppuun sanoa, että sen verran näissä merkeissä on menty, että tämän kolumnin tuoreet lausahdukset on kerätty sosiaalisesta mediasta. Helppoahan se on, kun on nokkelia ystäviä kaveripiirissä.

Eli eipä sitten varmaan muuta kuin nähdään taas jos ei tulla sokeiksi! Se on menox sano Annie Lennox!

Kirjoittaja on stand up -lavoja koluava somekonsultti ja perheenisä.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Kormilainen: Some olisi tylsä ilman somekohuja

Puheenvuorot

Kohut voi välttää, jos tekee huumoria vain omasta itsestä.
Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.