Ville Kormilainen -haulla löytyi 16 hakutulosta.

1. Kormilainen: Kaikki, mitä tarvitset epämukavien hengellisten etäjuhlien järjestämiseen

Hengelliset kesäjuhlat joudutaan tänä kesänä järjestämään etänä. Ei hätää! Kyllä kotioloistakin saadaan epämukavat, kun vähän nähdään vaivaa.

07.07.2020

2. Kormilainen: Kun tyttäreni piti nimetä kaksi asiaa, jotka voi löytää jääkaapista, hän vastasi: käsi ja jalka

Omien lasten nokkeluus ei lakkaa hämmästyttämästä edes, kun he ovat teini-ikäisiä.

24.06.2020

3. Kormilainen: Tunnista sedän merkit

Kun itse tulee tiettyyn elämänvaiheeseen, nuorisolaiset alkavat pukeutua ja käyttäytyä kummasti.

10.06.2020

4. Kormilainen: Miten Antti Tuisku ja Teemu Laajasalo sopivat yhteiskeikasta? Luultavasti jotenkin näin

Piispasta ja popparista vain toinen osaa twerkata – toistaiseksi.

5. Kormilainen: Kuka kaipaa Rodokselle? Meillähän on Kontula

Riihimäki ja Virolahti ovat myös hyviä vaihtoehtoja kotimaan lomamatkoille.

13.05.2020

6. Kormilainen: Seurakunnassa jaksetaan puhua vain joka kolmannelle

Kirkko teki digiloikan. Seuraavaksi se voisi ottaa keskusteluloikan.

29.04.2020

7. Kormilainen: Koronauutisointi sivuuttaa karvaiset kärsijät

Koirat eivät saa hetken rauhaa kotona jumittavilta perheenjäseniltään.

15.04.2020

8. Kormilainen: Korona on kirkon somelle mahdollisuus

Seurakunnissa on viime viikkoina huomattu se, mistä somekonsultit ovat vuosia paasanneet.

9. Kormilainen: Koronakevät antaa mahdollisuuden keskittyä olennaiseen

Pakollinen hiljentyminen ajoittuu kirkon paastonaikaan. Entä jos yrittäisimme pärjätä vähemmällä ja kuuntelisimme enemmän itseämme ja toisiamme?

10. Kormilainen: Suomalainen pyllyhikoilija, älä matkusta Amerikkaan!

Yhdysvaltalaiset ovat aivan liian ystävällisiä ja tarjoilevat koko ajan lisää kahvia.

04.03.2020

11. Kormilainen: ”Kapteeniltakin loppuvat vitsit kesken” – Ihanaa olla hiihtolomalla!

Unelmat kohtaavat perhelomalla todellisuuden, joka tuoksuu urheilevalta teiniltä ja maistuu fish and chipseiltä.

19.02.2020

12. Kormilainen: Ajatustyöläisen sormet menivät nyt sirkkeliin – työuupunut ei ole huono ihminen, kun ottaa tauon ennen kuin on liian myöhäistä

Suorittajaluonteisen on vaikea mennä valittamaan lääkärille jaksamisesta. Kahden viikon sairaslomalla oleminen se vasta vaikeaa onkin.

05.02.2020

13. Kormilainen: Tubettajat tekevät lapsestasi viisaamman

Tubettajan ammattia ei arvosteta, mutta ehkä pitäisi. Heidän ansiostaan isät häviävät väittelyissä lapsilleen.

22.01.2020

14. Kormilainen: Röyhtäilin aakkoset nettivideolle – kiusaannun silti, kun Facebook muistuttaa vanhoista lupauksista

Sanotaan, että päiväkirjan pitäminen on ihmiselle hyödyllistä ja kirjoittaminen auttaa, mutta niin saattaa myös auttaa muistojen läpikäyminen.

08.01.2020

15. Kormilainen: Teille on syntynyt Vaikuttaja – someajan jouluevankeliumi

Betlehemin kulmilla liian lyhyissä farkuissaan notkuvat teinit saivat kuulla suuren uutisen.

23.12.2019

16. Kormilainen: Somelakko ei kannata – näin dramaattisesti lakko näkyisi tosielämässä

Jos somepäivitykset pitäisikin toteuttaa reaalimaailmassa, olisimme hukassa.

11.12.2019