null Korson Kirkonkulmassa korona-altistus – seurakunta sulki kahvilan

Kirkonkulma sijaitsee Korson kirkon vieressä vasemmalla olevassa matalassa rakennuksessa.

Kirkonkulma sijaitsee Korson kirkon vieressä vasemmalla olevassa matalassa rakennuksessa.

Ajankohtaista

Korson Kirkonkulmassa korona-altistus – seurakunta sulki kahvilan

Korson seurakunnan kahvilassa käyneellä asiakkaalla on todettu koronavirus.

Korson seurakunta on saanut tiedon mahdollisesta korona-altistuksesta tiloissaan. Seurakunnan Kirkonkulma-kahvilassa käyneellä asiakkaalla on todettu koronavirus viikko sitten ja toinen asiakas oli saanut tiedon mahdollisesta altistuksesta maanantaina.

Korson seurakunta kehottaa 16.11. ja 23.11. Kirkonkulmassa käyneitä asiakkaita hakeutumaan koronatestiin, jos koronavirukseen liittyviä oireita ilmenee. Terveysviranomaiset ovat yhteydessä tiedossa oleviin altistuneisiin.

Seurakunta päätti sulkea Kirkonkulman toistaiseksi. Myös kirkon aamupuuro jää tauolle. Tiistaina seurakunta päätti myös perua vanhemman väen piirit. Näillä toimilla halutaan turvata riskiryhmään kuuluvia.

Pääkaupunkiseudun kaupungit ja Aluehallintovirasto päättävät uusista, aiempaa tiukemmista koronarajoituksista yleisötilaisuuksiin virallisesti torstaina. Kirkossa Helsingin ja Espoon hiippakunnat linjaavat omat rajoituksensa näiden pohjalta ja seurakunnat seuraavat paikallisesti näitä ohjeita.

Tällä hetkellä pääkaupunkiseudun seurakunnissa ovat jo voimassa rajoitukset, joiden mukaan sisätiloissa järjestettävien tilaisuuksien enimmäisosallistujamäärä on rajattu maksimissaan 20 henkeen.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.