null Pullia syntyy vaikka silmät sidottuna – Korsossa käynnistyy hullutteleva haastekisa Yhteisvastuun hyväksi

Visa Tammi ja Mari Mäkelä ovat valmiita taistoon. Jos Korson Yhteisvastuukeräyksen tilille lahjoitetaan esimerkiksi 200 euroa, voittaja leipoo joko 200 laskiaispullaa tai 200 kakkupalaa.

Visa Tammi ja Mari Mäkelä ovat valmiita taistoon. Jos Korson Yhteisvastuukeräyksen tilille lahjoitetaan esimerkiksi 200 euroa, voittaja leipoo joko 200 laskiaispullaa tai 200 kakkupalaa.

Hyvä elämä Ajankohtaista

Pullia syntyy vaikka silmät sidottuna – Korsossa käynnistyy hullutteleva haastekisa Yhteisvastuun hyväksi

Korson seurakunnan pappi Mari Mäkelä haastoi seurakuntaneuvoston varapuheenjohtajan Visa Tammen leivontakisaan. 

Mari Mäkelä, järjestät Korsossa Yllytä hulluttelijaa -tapahtumaa. Mistä on kysymys?

– Olen haastanut seurakuntaneuvoston varapuheenjohtajan Visa Tammen leivontakisaan, jonka tuotto menee Yhteisvastuuke­räyksen hyväksi. Jos voitan haasteen, aion leipoa laskiaispullia silmät sidottuina. Visa on luvannut leipoa taatelikakkuja.

Visa Tammi, oletko hulluttelija vai pelkästään yllytyshulluttelija?

– Kyllä minut tunnetaan hulluttelijana. Seurakuntaneuvostossakin saatan murjaista vitsin keskellä vakavia pohdintoja. Kun Mari haastoi minut kisaan, ajattelin heti, että toivottavasti voitan ja pääsen leipomaan taatelikakkuja. 

Visa Tammi, miten päädyit kakkujen leivontaan? 

– Tätini leipoi aikoinaan taatelikakkuja. Pari vuotta sitten opettelin niiden tekemisen, ja leivonta sujuu nykyään nopeasti. Esimerkiksi joulumyyjäisiin tein 15 kakkua. 

Mari Mäkelä, miksi valitsit haasteeseen pullanleivonnan?

– Pullat sopivat lähestyvään laskiaiseen. Haastajana otin tähän mukaan hiukan erikoisen twistin eli pullien leipomisen silmät sidottuna. Jos voitan äänestyksen, taikinan tekeminen saattaa tuottaa eniten haastetta. 

Mari ja Visa, miten kisa etenee ja missä sitä voi seurata?

– Haastekisa alkoi Korson seurakunnan Facebook-sivuilla sunnuntaina 6.2. Äänestysaikaa on lauantaihin 12.2 kello 12 asti. Silloin selviää, kumpi hulluttelija voittaa.

Kuinka monta laskiaispullaa tai kakku­palaa sitten leivotaan?

– Sen määrää Korson seurakunnan Yhteisvastuutilille lahjoitettu euromäärä. Lahjoitusaikaa on 22.2. kello 12 saakka, jonka jälkeen alkaa leivonta. Leivontaa voi seurata Facebookissa suorana lähetyksenä. Haasteen häviäjä toimii voittajan apulaisena.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Yhteisvastuukeräyksen tuotto jäi kahteen miljoonaan – ”Keräyksellä nostetaan esille piilossa olevia ongelmia”

Ajankohtaista

Korona-ajan positiivisiin ilmiöihin kuului Haagan seurakunnan kekseliäs toiminta, johon liittyivät pahviseurakuntalaiset ja keräyspäällikkö Lahtisen videot sosiaalisessa mediassa.
Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.