Yksivuotias Max Kyrklund tykkää rummutella seurakunnan muskarissa
Samu Kyrklund käy Max-poikansa kanssa seurakunnan muskarissa Tapiolassa.

Samu Kyrklund käy Max-poikansa kanssa seurakunnan muskarissa Tapiolassa.

Yksivuotias Max Kyrklund tykkää rummutella seurakunnan muskarissa

Seurakunnan muskari on yksivuotiaan Maxin ja hänen isänsä juttu. Muskarissa saa laulaa, leikkiä ja kokeilla erilaisia instrumentteja.

Samu Kyrklund, käyt poikasi Maxin kanssa Tapiolan seurakunnan muskarissa. Kerro tästä.

– Kun Max syntyi tammikuussa 2018, me vanhemmat mietimme, mitkä voisivat olla pojan ensimmäisiä harrastuksia. Alusta asti oli aika selvää, että muskari ja vauvauinti tulisivat olemaan sellaiset.

Mikä sai teidät valitsemaan seurakunnan musiikkileikkikoulun?

– Asumme Tapiolassa ja lähdimme selvittämään lähialueen tarjontaa. Maxin äiti oli kuullut mammakavereiltaan seurakunnan alkavasta muskarista, ja päätimme hakea heidän kanssaan samaan ryhmään.

– Lisäksi Tapiolan seurakuntapastori Katja Hero piti meillä kotona erittäin kauniin kastetilaisuuden Maxille. Tämäkin vaikutti osaltaan siihen, että valitsimme seurakunnan muskarin.

– Olemme viihtyneet oikein kivasti. Max on tykännyt lauluista ja leikeistä kovasti. Ne ovat mukaansatempaavia, ja on kiva, että lapset pääsevät itse kokeilemaan erilaisia instrumentteja. Erityisesti rummuttelu on Maxin mielipuuhaa.

Mikä toiminnassa on parasta?

– Tapiolassa on sopivankokoiset ryhmät, kivoja lauluja ja leikkejä. On ollut mukavaa huomata, että ryhmässä on muutama muukin isä.

–Seurakunnan lapsiperheille tarkoitettu olohuone on todella mahtava juttu. Jäämme sinne aina leikkimään, syömään ja soittamaan pianoa muskarin jälkeen. Erittäin iso ja lämmin kiitos myös lapsen vanhemmille järjestetystä kahvitarjoilusta olohuoneessa!

Jaa tämä artikkeli:

Lue lisää:

Kommentoi