null Näin teet itsellesi rukousjakkaran – nikkaroinnin tulos voi auttaa rauhoittumaan

Jakkaran voi tehdä helposti itse.

Jakkaran voi tehdä helposti itse.

Hengellisyys

Näin teet itsellesi rukousjakkaran – nikkaroinnin tulos voi auttaa rauhoittumaan

Kaipaatko päänsisäistä hiljaisuutta, rukousta tai mietiskelyä, mutta sinun on vaikea keskittyä ja rauhoittua?

Tarvitset kaksi laudanpätkää, neljä kulmarautaa ja kahdeksan ruuvia. Toinen laudanpätkä on noin 15 senttiä leveä ja 50 senttiä pitkä. Toinen laudanpätkä on noin 12 senttiä leveä ja 35 senttiä pitkä. Lisäksi tarvitset sahan, mitan, lyijykynän, hiekkapaperia ja ruuvimeisselin.


1. Tee jakkaran jalkakappaleet: Mittaa ja tee merkit kapeamman laudan toiseen sivuun 19 sentin kohdalle ja toiseen sivuun 16 sentin kohdalle, vedä viiva merkistä toiseen. Sahaa viivaa pitkin.


2. Tee jakkaran istuinkappale: Pyöristä leveämmän lankun reunat istumaystävällisiksi hiomalla jalkakappaleiden reunoja hiekkapaperilla tarpeen mukaan.


3. Kiinnitä kulmaraudat jalkakappaleisiin ruuveilla vinoksi sahattuihin päihin, kaksi kumpaankin, noin 3 sentin etäisyydelle reunoista.


4. Valitse laudan kauniimpi puoli yläpuoleksi, mittaa ja piirrä alapuolelle viivat 1,5 sentin etäisyydelle päistä. Aseta jalkakappaleet istuinkappaleen alapuolelle piirtämiesi viivojen kohdalle kulmaraudat keskelle päin ja kiinnitä ne ruuveilla. Jos haluat, voit sahata jalkoihin kolot kuten kuvan jakkaroissa on. Voit myös pintakäsitellä jakkarat lakalla, vahalla tai maalilla.


5. Sulje puhelin, sytytä kynttilä ja asetu ryhdikkäästi rukousjakkaralle. Huokaise tai toista mielessäsi tuttua rukousta tai tekstiä.

Toista video

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.