null Tule tekemään hyvää golfaten – mailat viuhuvat Yhteisvastuun hyväksi jo 11. kertaa

– Pelituokio kauniilla ilmalla ja kauniissa luonnossa virkistää mieltä, sanoo Eero Sivenius, joka kuuluu Yhteisvastuugolfin työryhmään tänä vuonna.

– Pelituokio kauniilla ilmalla ja kauniissa luonnossa virkistää mieltä, sanoo Eero Sivenius, joka kuuluu Yhteisvastuugolfin työryhmään tänä vuonna.

Ajankohtaista

Tule tekemään hyvää golfaten – mailat viuhuvat Yhteisvastuun hyväksi jo 11. kertaa

Saapuukohan Helsingin piispa tänä vuonna perinteiseen puttikilpailuun?

Eero Sivenius, olet Keimola Golfin varhaisimpia jäseniä ja olet järjestämässä Yhteisvastuugolf Open -tapahtumaa. Millainen tapahtuma on tulossa?

– Yhteisvastuugolf Open järjestetään 11. kerran Keimolassa toukokuun 29. päivänä. Golfia pelataan kahdessa sarjassa kahden hengen joukkuein. Tapahtumassa on yksityissarja ja toinen sarja on yrityksille.

– Ennen kilpailua on leikkimielinen puttikilpailu, missä aikaisempina vuosina on kisaillut muun muassa Helsingin piispa.

Miksi tähän tapahtumaan kannattaa tulla mukaan?

– Pelaamalla golfia voi tehdä hyvää. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan Yhteisvastuukeräykseen, joka kerää tänä vuonna varoja nuorten väkivallan ja konfliktien ratkaisuun Suomessa ja maailmalla. Samalla tutustut uusiin golffareihin ja Keimola Golfin erinomaiseen Saras-kenttään. Golf on sosiaalinen laji. Olen itse pelannut golfia yli 30 vuotta ja saanut paljon hyviä ystäviä.

Kuka voi tulla pelaamaan Yhteisvastuugolfia?

– Kilpailu on avoin kaikille golfissa Green Cardin omistaville pelaajille.

– Kilpailu pelataan yhteislähtönä parasta palloa pelaamalla eli kultakin väylältä joukkueen tulokseksi otetaan paremman pelaajan tulos.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.