null Tunnetut suomalaiset kiittävät Irja Askolaa Kirkko ja kaupungin videolla

Presidentti Tarja Halonen kiittää Askolaa rohkeasta työstä ja toivoo näkevänsä häntä esillä jatkossakin. – Ihmisyydestä ei jäädä eläkkeelle, Halonen sanoo.

Presidentti Tarja Halonen kiittää Askolaa rohkeasta työstä ja toivoo näkevänsä häntä esillä jatkossakin. – Ihmisyydestä ei jäädä eläkkeelle, Halonen sanoo.

Ajankohtaista

Tunnetut suomalaiset kiittävät Irja Askolaa Kirkko ja kaupungin videolla

Tarja Halonen, Pekka Haavisto, Kaj Chydenius ja moni muu kertoo videolla, mitä arvostavat piispa Irja Askolassa.

Kirkko ja kaupunki on pyytänyt eri aloilta tunnettuja suomalaisia kertomaan videolla, mitä he arvostavat marraskuussa eläkkeelle jäävässä piispa Irja Askolassa.

Videota varten teetettiin t-paitoja, jotka mukailevat talvi- ja jatkosodan veteraaneille omistettuja Kiitos 1939–1945 -paitoja. Asemiehen sijaan paidassa on Irja Askolan hahmo Suomen lipun edessä.

– Vuonna 2017 suomalainen voi olla ylpeä sotiemme veteraaneista, mutta myös maamme ensimmäisestä naispiispasta, rajojen rikkojasta, joka on antanut äänensä niille, joiden oma ääni ei kuulu, selittää päätoimittaja Jaakko Heinimäki, joka esiintyy videolla myös itse.

Videolla niin ikään esiintyvä presidentti Tarja Halonen kiittää Askolaa rohkeasta työstä ja toivoo näkevänsä häntä esillä jatkossakin.
– Ihmisyydestä ei jäädä eläkkeelle, Halonen sanoo.

Kiitos 2010–2017 -paidat tulevat myyntiin kirjakauppa Sacrumiin. Paidan hinta on 15,90 euroa, ja hinnasta 5 euroa lahjoitetaan Kirkon Ulkomaanavulle. Paitoja voi ostaa myös Sacrumin verkkokaupasta.

Toista video

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Piispa Askola muistelee kolmea kohtaamista seitsemän vuoden maratonilla

Ajankohtaista

Piispa Irja Askolan viimeinen työpäivä on tiistaina. Ennen sitä on aika miettiä kolmea merkittävää kohtaamista piispavuosien ajalta.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.