null Urkuyö ja Aaria -festivaali käynnistyy verkkokonserteilla – heinä- ja elokuussa on tarkoitus avata ovet yleisölle

Urkuyö ja Aaria festivaalin toiminnanjohtaja Tiina Rissanen toivoo, että Espoon tuomiokirkossa päästäisiin tänäkin kesänä nauttimaan elävästä musiikista.

Urkuyö ja Aaria festivaalin toiminnanjohtaja Tiina Rissanen toivoo, että Espoon tuomiokirkossa päästäisiin tänäkin kesänä nauttimaan elävästä musiikista.

Ajankohtaista

Urkuyö ja Aaria -festivaali käynnistyy verkkokonserteilla – heinä- ja elokuussa on tarkoitus avata ovet yleisölle

Viime kesän konsertit peruuntuivat, ja ohjelmisto siirrettiin lähes sellaisenaan tälle kesälle.

Urkuyö ja aaria -festivaali käynnistyy Espoossa 3.6. Miltä kesä näyttää, festivaalin toiminnanjohtaja Tiina Rissanen?

– Viime vuonna konsertit peruuntuivat pääosin, ja ohjelmisto siirrettiin lähes sellaisenaan pidettäväksi tänä kesänä. Koronarajoitukset ratkaisevat nyt sen, voiko yleisöä tulla konsertteihin vai esitetäänkö ne ainoastaan verkossa. Pyrimme siihen, että koko kesän ohjelmisto toteutuu ja yleisöä pääsee mahdollisimman moneen tilaisuuteen tai konsertit voi ainakin katsoa verkosta.

– Nyt olemme päättäneet, että kesäkuun neljä konserttia esitetään ainoas­taan verkossa suoratoistoina. Heinäkuussa ja elokuussa on tarkoitus järjestää yleisötilaisuuksia koronaturvallisella tavalla.

Onko ohjelmistoon tulossa vielä muutoksia?

– Tarkastelemme tilannetta päivittäin ja teemme tarvittaessa muutoksia. Ajankohtaiset tiedot saa aina verkkosivuiltamme ja sosiaalisesta mediasta.

Voiko viime vuoden konserttilippuja käyttää nyt?

– Kyllä voi käyttää vastaavaan konserttiin, joka siirrettiin viime vuodelta tälle kesälle. Koska kesäkuun tilaisuuksiin ei oteta yleisöä, Lippupiste ottaa yhteyttä lipun ostaneisiin ja tarjoaa mahdollisuutta lipun hyvitykseen. Kesäkuun verkkokonsertteihin on nyt myynnissä kymmenen euron hintaisia lippuja.

Anna muutama konserttivinkki.

– Avajaiskonsertissa 3.6. esiintyy Waltteri Torikka ja 10.6. Tapiola Sinfonietta. Juhannusiltamat 24.6. on maksuton yhteislaulutilaisuus. Heinäkuun teemana ovat nuoret lahjakkuudet. Festivaali päättyy kolmeen Fidelio-oopperan esitykseen.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.