null Viestinnän ammattilaiset valitsivat piispa Mari Leppäsen Vuoden johtajaksi 2022

Turun arkkihiippakunnan piispa Mari Leppänen valittiin Vuoden johtajaksi 2022. Valinnan teki viestinnän ammattilaisten järjestö.

Turun arkkihiippakunnan piispa Mari Leppänen valittiin Vuoden johtajaksi 2022. Valinnan teki viestinnän ammattilaisten järjestö.

Ajankohtaista

Viestinnän ammattilaiset valitsivat piispa Mari Leppäsen Vuoden johtajaksi 2022

Tuomariston mukaan Leppänen on tinkimätön suvaitsevamman hengellisen kulttuurin edistäjä Suomessa.

Procom – Viestinnän ammattilaiset ry on nimittänyt Turun arkkihiippakunnan piispan Mari Leppäsen Vuoden johtajaksi 2022. Tuomariston mukaan Leppänen on karismaattinen ja tinkimätön suvaitsevamman hengellisen kulttuurin edistäjä Suomessa. Palkinto jaettiin Procom-päivän yhteydessä 2. kesäkuuta.

Palkinnon perusteluissa todetaan, että Mari Leppäsessä yhdistyvät sekä teologin harras näkemyksellisyys että ripeästi asioihin tarttuva käytännönläheisyys.

”Folkloristina hän osaa käyttää tarinankerrontaa vaikuttamistyössään. Leppäsen inhimillisyys ja läsnäolo tulevat esiin myös sosiaalisessa mediassa”, perusteluissa todetaan.

”Vaikka piispa Leppänen on naispappeuden hyväksymistä edistäessään joutunut henkilökohtaisesti eristyksiin hengellisen yhteisönsä vanhoillislestadiolaisuuden ulkopuolelle, hän on määrätietoisesti jatkanut työtään oikeudenmukaisemman ja vapaamielisemmän kirkon puolestapuhujana.”

Mari Leppänen iloitsee, että kirkon työ on huomattu ja sille annetaan arvoa. Hän sanoo, että piispa ei tee työtä yksin, eikä johtaminen ole yksilölaji. Onnistuminen edellyttää hänen mukaansa aina vuorovaikutusta, yhteistyötä ja jatkuvaa oppimista.

Procom – Viestinnän ammattilaiset ry on viestinnän ammattilaisten järjestö, joka toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Siihen kuuluu noin 2600 viestinnän ammattilaista, jotka työskentelevät yrityksissä, julkissektorilla ja järjestöissä.

Ehdotukset viestintäpalkinnon saajaksi kerätään järjestön jäseniltä ja lopullisen valinnan tekee tuomaristo, johon tänä vuonna kuuluivat viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Kaisa Lipponen (Paulig), markkinoinnin, viestinnän ja vastuullisuuden johtaja Päivi Anttikoski (SOK), viestintäjohtaja Mikko Koivumaa (ulkoministeriö), dosentti Salla-Maaria Laaksonen (Helsingin yliopisto) ja ProComin toimitusjohtaja Elina Melgin.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.