null ”Täällä ei nyt henki kulje” – Herttoniemen kirkko suljettiin kosteusvaurion takia

Kun kirkossa on kosteusvaurio, eikä siellä pidetä messuja, sen sulkemisesta voi kertoa vaikka näin.

Kun kirkossa on kosteusvaurio, eikä siellä pidetä messuja, sen sulkemisesta voi kertoa vaikka näin.

Ajankohtaista

”Täällä ei nyt henki kulje” – Herttoniemen kirkko suljettiin kosteusvaurion takia

Banderolli lainattiin Vantaankosken seurakunnasta, joka tiedotti Myyrmäen kirkon sulkemisesta samaisella tekstillä.

Herttoniemen seurakunta joutui evakkoon kirkon kosteusvaurion vuoksi. Seurakunta tiedotti kirkon sulkemisesta 31.5. mustalla banderollilla, jossa on teksti ”Täällä ei nyt henki kulje”.

Seurakunnan Facebook-sivuilla on kuva kirkosta ja banderollista, jonka lainasta kiitetään Vantaankosken seurakuntaa. Se laittoi banderollin maaliskuussa Myyrmäen kirkon aitaan, koska kirkko jouduttiin sulkemaan sisäilmaongelmien vuoksi.

– Tiedotuksesta vastaava pappi Jenni Kallio keksi lainata banderollia. Siinä on kerrottu olennainen asiasta. Sen voi ilmaista monella tavalla, päätimme nyt turvautua huumoriin, kertoo seurakunnan kirkkoherra Markku Rautiainen.

Myyrmäen kirkko on suljettuna pitkään ja alustava hinta-arvio remontista pyörii kuuden miljoonan euron hujakoilla. Herttoniemen kirkon kohtalo on vielä auki, sillä lopulliset tutkimukset valmistuvat Rautiaisen mukaan lähiaikoina, ehkä viikon-parin sisällä.

Herttoniemen kirkon väistötilat otettiin käyttöön tänään. Ne ovat osoitteessa Hitsaajankatu 4 A. Seurakuntatoimisto on jo auki, vaikka kalusteita vielä puuttuu.

Koska väistötila on vähän ankea nimi seurakunnan tilalle, niin nyt on mahdollisuus ehdottaa jotain muuta tilalle. Ehdotuksia voi juhannukseen mennessä lähettää osoitteeseen outi.lantto@evl.fi tai seurakunnan Facebook-sivuille.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.