null Cha Cha Cha kirkkouruilla, uskovainen seksityöntekijä ja kirkon kellarin pienoisjunakerho – tässä ovat vuoden 2023 suosituimmat videomme ja audiomme

Ajankohtaista

Cha Cha Cha kirkkouruilla, uskovainen seksityöntekijä ja kirkon kellarin pienoisjunakerho – tässä ovat vuoden 2023 suosituimmat videomme ja audiomme

Kanttorin versio Käärijän euroviisuhitistä oli viime vuoden ylivoimainen videohitti.

Niinkin voi käydä, että kirkkourut riehaannuttaa yleisön. Kun mestarikanttori Mikko Helenius sovitti Käärijän Cha Cha Chan ihan uuteen uskoon Oulunkylän kirkossa, oli Kirkko ja kaupungin vuoden katsotuin somevideo valmis:
 


Toinen suosittu video kertoi pienoisrautatiekerhosta, joka on kokoontunut Tapiolan kirkon kellarissa jo 1960-luvulla:

Toista video


Kirkko ja kaupungin Tiktok-kanavan puolella kaikkein eniten keräsi katsojia Onko ok? -sarjan video, jossa pappi Visa Viljamaa vastaa kysymykseen "Onko ok käyttää nuuskaa kirkossa?":
 

@kirkkojakaupunki Replying to @saunaklonkku06 Ei kannata ☝ #nuuska #tupakka #kirkko ♬ Sneaky Sneaky - Gold-Tiger

Kuunnelluin audiotuote oli 10-osaisen Mitä helvettiä? -podcast-sarjan jakso, jossa vahvasti uskovainen seksityöntekijä Candy K. avasi arkensa haasteita ja pohti Raamatun kehollisuutta ja seksuaalisuutta:Toiseksi kuunnelluin audio oli saman sarjan jakso, jossa muusikko Samu Haber antautui pohtimaan niin omaa kuin Jeesuksenkin suosiota, sen nousua ja sen loppua. Löydät koko sarjan esim. Spotifysta tai verkkosivultamme. Ja huom: toinen kausi julkaistaan tammikuussa!

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.