Tuure Hurme -haulla löytyi 37 hakutulosta.

1. Hiiriä tutkiva körtti, rakkauden parantava voima ja kaksi Teemua – nämä olivat suosituimmat juttumme 2019

Lukijoita kiinnostivat myös reissuvinkit maata pitkin, suomalainen köyhyys ja raiskauksen uhrin oikeusturva.

31.12.2019

2. ”Ruuhkan seasta tuli käsi, joka ojensi minulle nenäliinan” – kymmenen tositarinaa hyvyydestä

Pyysimme lukijoita kertomaan yllättäviä hyviä tekoja, joita he ovat arjessa kohdanneet. Tässä niistä muutama.

28.10.2019

3. ”Olen suojassa ja turvassa maskin alla” – Kymmenet tuhannet suomalaiset nukkuvat laitteen kanssa, joka voi muuttaa elämän

Moni uniapneasta kärsivä nukkuu hengitysteihin ilmaa puhaltavan CPAP-laitteen kanssa. Suhde suhisevaan koneeseen voi muodostua läheiseksi. Viisi uniapneetikkoa kertoo uskollisesta unikaveristaan.

21.10.2019

4. Sammalpossut viihtyvät kotonasi eivätkä tuhoudu millään – nyt niitä suurennetaan 3D-printterillä koristeeksi takanreunalle

Karhukainen, hellittelynimeltään sammalpossu, on hämmentävä eliö, joka kurkottaa kohti ikuisuutta. Niitä tutkitaan myös Suomessa.

04.09.2019

5. Tee testi: Tunnetko Raamatun oudot äidit?

Kuka oli Raamatun tehokas yrittäjänainen? Kuka hylkäsi poikansa pelastaakseen tämän hengen, ja kuka vertasikaan itseään kanaemoon?

07.05.2019

6. Leipäjonoista ja Aku Hirviniemestä vanhojentansseihin ja konservatiivioikeistoon – Nämä olivat suosituimmat juttumme 2018

Suurta kiinnostusta herätti myös piispa Teemu Laajasalon luottokortin käyttö sekä maailman ensimmäinen arkkipiispanvaalikone.

02.01.2019

7. Testaa, oletko raamatullinen ruokaguru!

Ruoka on läsnä monessa Raamatun kertomuksessa. Tämä tietovisa kertoo, kuinka hyvin tunnet raamatullisen ruokakulttuurin.

08.10.2018

8. Kirkko ja kaupunki tukee somekampanjalla hävikkiruokakaupan joukkorahoitusta

Suomen ensimmäinen hävikkiruokakauppa avataan 20.9. kauppakeskus REDiin Helsingin Kalasatamaan.

06.09.2018

9. Testaa, millainen kesälomailija olet!

Tee mitä teet, kunhan rentoudut. Tee testi ja ota talteen sinulle sopivat kesämenot.

14.06.2018

10. Miten rakkautenne alkoi? Kerro, miten löysit puolisosi!

Löytyikö rakkaus netistä, kaupan kassalta, tansseista tai lentokoneesta? Joskus se iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta, joskus se vaatii pidemmän kypsyttelyn. Kirkko ja kaupunki kerää tarinoita siitä, miten ja missä rakkauden voi löytää.

02.03.2018

11. Äänestä lempikirkkoasi pääkaupunkiseudulla ja voita torkkutyyny!

Nyt on aika kehua omaa lempikirkkoa. Kirkko ja kaupunki kartoittaa, mihin pk-seudun kirkkoihin asukkailla on kaikkein lämpimimmät välit.

26.01.2018

12. Ateistinen tekstintutkija Vesa Heikkinen lukee Raamattua Twitterissä

Tekstiveteraani kirjoitti Kirkko ja kaupungille pienesseet jeesustelusta, taivastelusta ja jumaloinnista.

25.01.2018

13. Kirkko ja kaupunki julkaisi maailman ensimmäisen arkkipiispanvaalikoneen

Vaalikoneella voit kokeilla, kuka viidestä ehdokkaasta olisi sinun arvojasi vastaava Suomen kirkon arkkipiispa.

04.01.2018

14. Nämä ovat viisi katsotuinta Kirkko ja kaupungin videota vuonna 2017

Kiitosvideo piispa Irja Askolalle oli ylivoimaisesti suosituin video.

29.12.2017

15. Taikasieniä, häähumua ja miten selvitä, kun pahin tapahtuu – nämä olivat suosituimmat juttumme 2017

Kiinnostavia aiheita olivat myös muun muassa piispa Irja Askola, neitsyyslupaukset ja juttu huumeidenkäyttäjistä Helsingissä.

29.12.2017

16. Testaa, mikä joulukuvaelman hahmo olet!

Oletko itämaan tietäjä, sinnikäs Maria, jalat maassa oleva Joosef vai kenties säkenöivä enkeli? Vai oletko lähempänä ulkona viihtyviä paimenia tai märehtivää lammasta?

11.12.2017

17. Kerro muistosi koulun joulukuvaelmasta ja voita kylpytakki!

Oliko koulun tai päiväkodin joulukuvaelma elämäsi tähtihetki vai jouduitko tyytymään lampaan rooliin? Olivatpa muistosi iloisia tai traumaattisia, pitkiä tai lyhyitä, haluamme kuulla ne!

30.11.2017

18. Kolme kovaa pelivinkkiä historian hämäristä

Luo Euroopan menneisyys uusiksi, johda luostaria ja kosi prinsessaa. Monet kiinnostavat lautapelit ammentavat historiasta.

21.11.2017