null Malmi valittiin vuoden hautausmaaksi

Malmin hautausmaa on Pohjoismaiden suurin hautausmaa.

Malmin hautausmaa on Pohjoismaiden suurin hautausmaa.

Ajankohtaista

Malmi valittiin vuoden hautausmaaksi

Hautaustoimistojen liiton myöntämän palkinnon perusteluna on omaisia tukeva ystävällinen palvelu.

Hautaustoimistojen liitto valitsi Malmin hautausmaan vuoden hautausmaaksi. Perusteluina valinnalle olivat hyvä yhteistyön henki niin hautausmaan henkilöstössä kuin hautaustoimistojen edustajia kohtaan ja joustavuus asioiden hoidossa.

Erityisesti kiitettiin hautausmaan henkilöstön suhtautumista vainajien omaisiin. Palkintoperusteiden mukaan palkinto annetaan hautausmaalle, joka tukee ja myötäelää omaisia heidän surussaan ja jossa on ystävällinen palvelu. Malmin mentaliteettina on Hautaustoimistojen liiton mukaan "omaiset edellä".

Vaikka kyseessä on Pohjoismaiden suurin hautausmaa ja toimintaa on paljon, työntekijöiden kiire ei näy ulospäin, Hautaustoimistojen liitto toteaa. Malmin hautausmaalla tehtiin vuonna 2015 noin 1 900 hautausta, hautoja siellä on kaikkiaan noin 50 000. Hautausmaan pinta-ala on 65 hehtaaria ja vakituisia työntekijöitä runsaat 30.

Palkinnon ottivat 16.9. pidetyssä tilaisuudessa vastaan ylipuutarhuri Juha Ollila, aluepuutarhuri Riitta Hannikainen, kanttori Hanna Rämö ja vahtimestari Saga Ihatsu.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.