null Pikkuhelpin maksuttomat työntekijät auttavat vantaalaisperheitä kodeissa

Pikkuhelpin työntekijä voi tukea vanhempia muun muassa ulkoilemalla lasten kanssa.  Pikkuhelppi-lastenohjaaja Suvi-Anna Kärkönen (vas.), Anna Suominen ja hänen 3,5-vuotias lapsensa kuvattiin Tampereella. Nyt toiminta on tuotu myös Vantaalle.

Pikkuhelpin työntekijä voi tukea vanhempia muun muassa ulkoilemalla lasten kanssa. Pikkuhelppi-lastenohjaaja Suvi-Anna Kärkönen (vas.), Anna Suominen ja hänen 3,5-vuotias lapsensa kuvattiin Tampereella. Nyt toiminta on tuotu myös Vantaalle.

Ajankohtaista

Pikkuhelpin maksuttomat työntekijät auttavat vantaalaisperheitä kodeissa

Vantaan seurakunnissa on aloitettu Pikkuhelppi-toiminta, joka tarjoaa perheille maksutonta apua arkisin esimerkiksi lastenhoidossa.

Rekolan, Korson ja Vantaankosken seurakunnissa on alkanut syyskuussa Pikkuhelppi-toiminta. Pikkuhelppi tarjoaa maksutonta apua lapsiperheen arkeen arkisin kahden tunnin ajan päiväaikaan.

Pikkuhelpin työntekijä tulee perheen kotiin ja auttaa esimerkiksi ulkoilemalla lasten kanssa, olemalla juttukaverina ja antamalla tukea kasvatuskysymyksissä. Työntekijät ovat seurakunnan lastenohjaajia.

Ensimmäinen yhteydenotto tapahtuu soittamalla tai laittamalla viestiä Pikkuhelpin työntekijälle. Apua voi saada neljä kertaa, ja jos perhe tarvitsee pitempiaikaista tukea, etsitään sen jälkeen erilaisia tukimahdollisuuksia.

Pikkuhelppiä toteutetaan tällä hetkellä 51 seurakunnassa Suomessa.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.