null Tunna Milonoff ja Riku Rantala pokkasivat piispan myötätuntopalkinnon

Tunna Milonoff (vas.) ja Riku Rantala rakentavat keskustelutyylillään sopua.

Tunna Milonoff (vas.) ja Riku Rantala rakentavat keskustelutyylillään sopua.

Ajankohtaista

Tunna Milonoff ja Riku Rantala pokkasivat piispan myötätuntopalkinnon

Piispa Teemu Laajasalon mielestä kaksikko Milonoff–Rantala onnistui luomaan myönteisen keskusteluilmapiirin.

Television Docventures-keskusteluohjelman kaksikko Tuomas ”Tunna” Milonoff ja Riku Rantala ovat saaneet piispa Teemu Laajasalon myötätuntopalkinnon.

Palkintoa Helsingin hiippakunnan piispa perustelee sillä, että Rantala ja Milonoff ovat käsitelleet aiheita, jotka ovat voineet olla muussa julkisessa keskustelussa vähäteltyjä, vaikeita ja vaiettuja. Lisäksi Milonoff ja Rantala käsittelevät aiheita myötätuntoisesti.

– Myötätunnon vuoden päättyessä olen iloinen voidessani palkita Rantalan ja Milonoffin. Rohkeus puhua yhdistettynä myötätuntoiseen ihmisten kohtaamiseen ja aiheiden käsittelyyn on tapa, jota toivoisi edistettävän erilaisten ja eri tavalla ajattelevien ihmisten keskusteluissa, Laajasalo sanoo.

Laajasalo julisti vuoden 2019 myötätunnon vuodeksi.

Yle TV2:n myöhäisillan tarjontaan kuuluneella Docventures-ohjelmalla on ollut satojatuhansia katsojia.

Laajasalo julisti vuoden 2019 myötätunnon vuodeksi. Vuoden aikana hän on jakanut kaksitoista myötätuntopalkintoa, joilla on kiittänyt erityisestä myötätunnon edistämisestä. Myötätuntopalkinnon saivat työelämäprofessori Pekka Sauri, kulttuurialan vaikuttaja Aira Samulin, Helsingin seurakuntayhtymä, Myllypuron elintarvikeavun toiminnanjohtaja Sinikka Backman, sateenkaariyhdistys Malkus ry., Kallion seurakunnan sateenkaarityö sekä Helsingin seurakuntien erityisnuorisotyön perhe- ja parisuhdeterapeutti (koul.) Henna-Mari Kettusaari, Vantaan kapungin Yhteinen pöytä -hanke, Porvoon suomalaisen seurakunnan yhteisötyöntekijä Maria Jylhä, Alppila Basketin perustaja Pablo Pérez sekä Pukkilan seurakunnan lastenohjaaja ja tiedottaja Noora Kalpio.

Toista video

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.