Esko Jämsä -haulla löytyi 768 hakutulosta.

1. Yhteisöllisyys kulkee mukana kännykässä: Agricolamessun sovellus valittiin Vuoden digitaalisin teko -kilpailun finaaliin

Tuomariston mukaan Cola Tribe app pyrkii esimerkillisesti kääntämään jäsenkatoa nousuun digitaalisuuden avulla. Sovellus on ensimmäisiä seurakuntapiireissä tehtyjä sovelluksia.

18.06.2019

2. ”Otan helmet esiin, kun olen jännittynyt” – rukoushelmien käyttö tulee tutuksi Hakunilan seurakunnan riparilla

Rukoushelmiin tarttuminen tuo päivään hyvää energiaa ja auttaa rauhoittumaan tiukassa tilanteessa, kertovat Hakunilan seurakunnan isoset Miko Rantala ja Nea Lind.

13.06.2019

3. Herttoniemen kirkossa paljastui niin pahoja kosteusongelmia, että sulkeminen oli ainoa oikea ratkaisu

Kirkkorakennus on korjattavissa, mutta lopullinen hintalappu voi hirvittää.

12.06.2019

4. Maija-Liisa Helin saa hyvää ruokaseuraa Pitäjänmäessä

Pitäjänmäen kirkolle ovat ruokailijat tervetulleita läpi kesän.

10.06.2019

5. Espoossa seurakuntien maille nousee asuntoja 1 300–1 500 ihmiselle

Iivesniemen tiivis rakentaminen päätettiin jo silloin, kun alueelle sijoitettiin metroasema. Nykyisestä metsiköstä osa säilyy puistona.

07.06.2019

6. Rukoushelmet ovat enemmän kuin kaunis stressilelu – tavoita sisäinen rauha paikasta riippumatta

Rukousnauhat ja -helmet ovat ikiaikaisia apuvälineitä hiljentymiseen ja keskittymiseen.

06.06.2019

7. Tule perheiden kesäkahvilaan Perkkaan kappelille

Jos kotipihan leikkipaikat kyllästyttävät, lasten kanssa voi lähteä perheiden kesäkahvilaan Perkkaan kappelille. Suositussa kesäpaikassa on monenlaista ohjelmaa.

05.06.2019

8. Katso tästä, kuinka rukousnauhan avulla rukoillaan

Jeesuksen elämän salaisuudet valkenevat ruusukkorukousnauhaa pyörittelemällä. Tutki rukousnauhan salaisuuksia alla olevaa kuvaa klikkailemalla.

04.06.2019

9. Suomalainen rippikoulu on erityisen kiinnostava ilmiö – walesilainen St Asaph ja Helsingin hiippakunta sopivat yhteistyöstä

Käytännön yhteistyö on jo aloitettu Vantaalla Hakunilan ja Vantaankosken seurakunnissa.

04.06.2019

10. Kirkoissa soi kaiken kesää – Helsingissä on tarjolla 107 pääsymaksutonta Urkukesän konserttia ja 12 Metrolla musiikkiin -konserttia

Kesäiltana tai keskellä päivää voi piipahtaa kirkkoon kuulemaan ihan erilaista musiikkia kuin tavallisesti.

31.05.2019

11. Helsingissä soitetaan MM-kultakelloja, kun Leijonien kone laskeutuu – Huopalahdessa ”mörkökellot” soivat jo viime yönä

Leijonien maailmanmestaruus innostaa myös kirkkoa. Helsingin kirkkojen kellot soivat tänään kello 14.30, kun kultajoukkue palaa kotimaan kamaralle. Lisäksi kelloja soitetaan myös Vantaalla.

27.05.2019

12. Lauttasaarelainen palomies aikoo soutaa 900 kilometriä Kööpenhaminasta Helsinkiin – vene siunataan kotikirkossa

Kilpasoutajana tunnettu Jari Saario viettää kolme viikkoa nousematta maihin.

22.05.2019

13. Kajauta Suvivirsi Sunrise Avenuen Osmo Ikosen kanssa Senaatintorilla

"Suvivirrestä tulee aina mieleen, että nyt alkaa loma," Ikonen sanoo.

21.05.2019

14. "Hiljaisuuteen tarvitaan kaikki" – lähde venäjänkieliselle pyhiinvaellukselle helatorstaina Espoossa

Pyhiinvaellus voi olla vaikkapa neljän kilometrin kävely asemalta seurakunnan leirikeskukseen. Elina Rožnovski jännittää, onnistuuko vaeltajaryhmältä hiljaisuudessa kulkeminen.

17.05.2019

15. Professori Risto Saarinen: Populistinen oikeisto houkuttelee kelkkaansa kristillisiä konservatiiveja

Populistinen oikeisto on kääntänyt vasemmiston ja liberaalien ajaman identiteettipolitiikan työkalukseen. Vähemmistöjen aseman parantamisen sijasta korostetaan etnisesti puhdasta kansaa ja heteroseksuaalisuutta.

17.05.2019