null Hyvää pyhää: Sinulla on rakastava kuuntelija

Hengellisyys

Hyvää pyhää: Sinulla on rakastava kuuntelija

Ei ole mitään hätää. Jumala muistaa ja tuntee sinut.

Rakkaus voi parantaa ja yhdistää meidät toisiimme. Se on luovin ja kekseliäin voima maailmassa. Se näkee yli vaikeuksien. Se voi jopa yltää yli kuoleman.

Jeesus valmistaa oppilaitaan siihen, että pian he eivät voi enää olla hänen kanssaan niin kuin ennen, koska hän menee takaisin Jumalan, Isänsä tykö. Jeesus kertoo jäähyväispuheessaan kaikkien aikojen ystävilleen, miten he voivat selvitä maailmassa ja säilyttää ilon sydämessään, vaikka he eivät nyt näe häntä.

Jeesuksen viesti on yksinkertainen. Hänen ystävillään ei ole mitään hätää, kun he pysyvät siinä rakkaudessa, jolla hän itse on rakastanut heitä. Sen he voivat osoittaa rakastamalla toisiaan. Se on Jeesuksen ystävien tuntomerkki. Sen pitäisi tehdä meidät nöyriksi. Jeesus ei lähetä meitä riitelemään, vaan osoittamaan, mitä keskinäinen ystävyys ja rakkaus on. Meidän tulisi muistaa, mitä se rakkaus maksoi Jeesukselle. Hän oli valmis antamaan henkensä ystäviensä puolesta ja jakamaan kaiken kanssamme.

Jumalaa ei kukaan ole nähnyt, paitsi hän, joka itse on lähtöisin Jumalasta ja on ikuisesti yhtä hänen kanssaan. Ylösnoussut Jeesus voi katsoa Isäänsä kasvoista kasvoihin. Jeesus tahtoo jakaa Jumalan syvimmät salaisuudet ystäviensä kanssa. Hän tahtoo meidän kokevan saman intiimin läheisyyden ja rakkauden, joka virtaa hänen ja Jumalan välillä. Hän kertoo avoimesti ystävilleen, mitä Isältään kuulee.

Jeesuksen ystävänä tiedät, että Jumala muistaa ja tuntee sinut. Voit aina lähestyä häntä ja tietää, että sinulla on rakastava kuuntelija. Joka kerta opit jotain uutta siitä, millainen Jumala on ja mitä hän antaa ja mitä ystäviltään odottaa.

Toista rukouslausetta mielessäsi

Aina kun rukoilet, voit olla hetken hiljaa ja muistaa, että Jeesus kutsuu sinua ystäväkseen. Hän sanoo sinulle oman sydämesi hiljaisuudessa: ”Kaikki mikä on minun, on sinun, ja kaikki sinun on minun."

Toista hetken tätä rukouslausetta mielessäsi.  Anna sen vaikuttaa siihen, mitä rukoilet ja miten näet tämän päivän.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Hyvää pyhää: Jumalan rakkauden sanoman on tarkoitus kasvaa

Hengellisyys

Juhannussaunassa voit pestä pois omia ennakkoluulojasi.Hyvää pyhää: Rakkaus ratkaisee

Hengellisyys

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.