null Kaikki, jotka kaipaavat yhteistä joulujuhlaa, ovat tervetulleita viettämään jouluaattoa Tikkurilan kirkolle − ohjelma rakennetaan yhdessä osallistujien kanssa

Tikkurilan seurakunnan diakoni Toomas Takalalle joulussa tärkeintä on rauhoittuminen ja lepääminen sekä yhteinen aika rakkaiden ihmisten kanssa.

Tikkurilan seurakunnan diakoni Toomas Takalalle joulussa tärkeintä on rauhoittuminen ja lepääminen sekä yhteinen aika rakkaiden ihmisten kanssa.

Ajankohtaista

Kaikki, jotka kaipaavat yhteistä joulujuhlaa, ovat tervetulleita viettämään jouluaattoa Tikkurilan kirkolle − ohjelma rakennetaan yhdessä osallistujien kanssa

Ohjelmaan kuuluu Tikkurilan kirkon aattohartaus. Joulunviettoon tulee ilmoittautua etukäteen. 

Jouluaattona Tikkurilan kirkolla vietetään yhteistä joulua. Tikkurilan seurakunnan diakoni Toomas Takala, mitä silloin tapahtuu?

− Vietämme  jouluaattoa ihmisten kanssa, jotka haluavat juhlia muiden seurassa. Toiveemme on, että joulunvietto rakennetaan yhdessä osallistujien kanssa.

− Voimme koristella tilaa, leipoa joulutorttuja ja laulaa joululauluja. Tarkoituksena on myös osallistua Tikkurilan kirkon aattohartauteen.

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?

− Ennen koronaa järjestimme yksin asuville suunnattuja joulunviettoja. Tällä kertaa haluamme kutsua mukaan jokaisen, joka kaipaa yhteistä joulujuhlaa.

− Silloin on myös paikalla olevien seurakunnan työntekijöiden jouluaatto. Olemme mukana viettämässä joulua ja juhlimassa. 

Miten aiot viettää joulua, kun et ole töissä?

− Vietän joulua perheen kanssa. Meillä on tiedossa puolisoni kanssa joulukierros Uudellamaalla ja Tampereella, kun käymme vanhempieni ja appivanhempieni luona.

− Tärkeintä on olla ilman mitään ihmeellistä ohjelmaa. Tiedossa on ainakin lepoa, yhdessäoloa ja koiran kanssa ulkoilua. Mahdollisesti käymme myös joulukirkossa.

Mistä asioista pidät joulussa eniten?

− Minulle joulu on rauhoittumisen aikaa. Joulusauna kruunaa oman jouluni. Se on tärkeä juttu. 

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.