Eira Serkkola -haulla löytyi 205 hakutulosta.

1. Kirkoissa soi kaiken kesää – Helsingissä on tarjolla 107 pääsymaksutonta Urkukesän konserttia ja 12 Metrolla musiikkiin -konserttia

Kesäiltana tai keskellä päivää voi piipahtaa kirkkoon kuulemaan ihan erilaista musiikkia kuin tavallisesti.

31.05.2019

2. Eläkkeelle jäävä huippukanttori Seppo Murto: ”On kauhea ajatus, että kirkko olisi viihdelaitos”

Seppo Murto alkoi laulaa Helsingin tuomiokirkon urkuparvella pikkupoikana. Hän on tehnyt samassa kirkossa 34 vuoden uran, joka huipentuu helluntain kuoromessuun ja Urkukesän avajaiskonserttiin.

29.05.2019

3. Lauttasaarelainen palomies aikoo soutaa 900 kilometriä Kööpenhaminasta Helsinkiin – vene siunataan kotikirkossa

Kilpasoutajana tunnettu Jari Saario viettää kolme viikkoa nousematta maihin.

22.05.2019

4. Kajauta Suvivirsi Sunrise Avenuen Osmo Ikosen kanssa Senaatintorilla

"Suvivirrestä tulee aina mieleen, että nyt alkaa loma," Ikonen sanoo.

21.05.2019

5. Pyydä puutarhuri lainaan Honkanummen hautausmaan ympäristöpäivässä

Samalla reissulla voit osallistua opastetulle kävelykierrokselle, rakentaa linnunpöntön tai ostaa huutokaupasta todella ison roska-astian.

07.05.2019

6. Mechelininkadun remontti huipentuu katujuhlaan, johon Töölön seurakunta hankki pääesiintyjäksi Palefacen

Töölöläiset juhlivat lauantaina 11.5. alueensa pääkadun peruskorjauksen valmistumista – tietysti kadulla. Alueen asukkaat ja yhteisöt järjestävät juhlaohjelman vapaaehtoisvoimin.

06.05.2019

7. Missä aiot juoda iltapäiväkahvisi 9.5.? Silloin Suomessa yritetään järjestää maailman suurin Reilun kaupan kahvitauko

Tavoitteena on lyödä Ruotsin ennätys, eli yli puoli miljoonaa kahvittelijaa. Melkein kaikki Helsingin evankelis-luterilaiset seurakunnat käyttävät Reilun kaupan kahvia. Ainakin Mikaelin seurakunta osallistuu ennätyskahvitteluun.

26.04.2019

8. Kommentti: Jos äänestän uudelle kansanedustajalleni menolipun Brysseliin, aikooko hän edes mennä europarlamenttiin?

Vaalikarja haluaa tietää, kenelle äänensä antaa. Tuplaehdokkaat hämärtävät peräkkäisiä eduskunta- ja eurovaaleja.

24.04.2019

9. Lähde Puotilan kyläjuoksulle Yhteisvastuun hyväksi – ”Lenkin saa mennä vaikka potkupyörällä tai kävellen”

Puotilan kappelin pihalta löytyy lenkkiseuraa ja reitin varrelta saa energiatankkausta.

24.04.2019

10. Nyhtökauraa ja kristillistä toivoa: Paavalinkirkossa tartutaan hiljaisella viikolla ilmastonmuutokseen

Isosti ilmastosta -tapahtumaan 17.4. mahtuu bibliodraamaa, taidetta, keskustelua, ruokaa, musiikkia ja iltamessu.

10.04.2019

11. Mitä saat messusta irti? – Jaetut eväät -jumalanpalveluspäiville Helsinkiin kokoontuu yli 700 kirkon ammattilaista ja seurakuntalaista

Sunnuntaina 31.3. Helsingissä voi tutustua vaikka minkälaisiin messuihin, esimerkiksi meditatiiviseen Luottamuksen messuun.

28.03.2019

12. Foibekartanossa vanhusten päivään kuuluu Periscope-jumppa ja Maisa-koira, joka saa rapsutuspalkkaa

Diakoniasäätiön omistamassa Foibekartanossa pyritään laitos- ja sairaalamaisen toimintatavan sijasta tukemaan asukkaiden hyvää elämää.

11.03.2019

13. Naisten Pankin tuore puheenjohtaja Anni Vepsäläinen: "Hankkeista on hyötynyt 59 000 ihmistä"

Anni Vepsäläinen haluaa tukea kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä.

07.03.2019

14. ”Vaadimme uudelta hallitukselta välittömiä toimia” – nykymenolla Suomi ei saavuta kehitysyhteistyön 0,7 prosentin tavoitetta

Kehitysjärjestöjen Nolo totuus -kampanja patistaa Suomea kansainvälisten lupauksiensa pitämiseen.

07.03.2019

15. Itä-Hakkilan Omakotiyhdistys esittää ELY-keskukselle Pyhän Annan lastenkirkon suojelua

Itä-Hakkilassa sijaitsevalla kirkolla on suuri merkitys alueelle. Lastenkirkkona se on toiminut esikuvana muidenkin maiden lastenkirkoille, yhdistys perustelee.

01.03.2019

16. Hallinto-oikeus ei tutki pastori Kai Sadinmaan valitusta saamastaan ”vakavasta moitteesta”

Tuomiokapitulin antama vakava moite on luonteeltaan huomautus, ei kurinpidollinen rangaistus.

26.02.2019

17. Maailman kenties ainoa tulevaisuustoimittaja Heikki Aittokoski, mihin maailma on menossa?

Helsingin Sanomien ulkomaantoimittaja Heikki Aittokoski puhuu maailman tulevaisuudesta Myyrmäen kirkolla. Häntä kiinnostaa, miten ihmiskunnalla menee.

25.02.2019

18. Tomi Saari kokkaa joka päivä eri kirkolla – työkaverit, keittiö ja asiakkaat vaihtuvat päivittäin

Helsingin seurakunnissa syödään yhdessä. Viikoittain on tarjolla jo 30 ateriaa eri paikoissa.

22.02.2019

19. Lauttasaaren seurakunta avaa kauppakeskus Lauttiksessa toimitilan, jota nuoret saavat käyttää perjantai-iltaisin

Noin 92 neliömetrin tila toimii lauttasaarelaisten olotilana sekä väistötilana kirkon peruskorjauksen aikana.

20.02.2019