Eira Serkkola -haulla löytyi 225 hakutulosta.

1. Töölön seurakunnan ”monitoimikeskus” ja ”hiljaisuuden keidas” aukeaa kauppakeskus Triplassa

Pasilan Mall of Tripla avautuu 17.10. Samalla avautuu Töölön seurakunnan tila, jota voi varata myös perhejuhliin.

10.10.2019

2. Hävikkiruokapadat höyryävät arkipäivisin Matteuksenkirkolla – joskus kuormasta löytyy yllätyksiä, kuten täplärapuja

Snellu Café tarjoaa työharjoittelupaikkoja nuorille, yhteisöllistä ruokailua ja hävikin hyödyntämistä.

07.10.2019

3. Tanssitaiteilija Mirva Keski-Vähälä ohjaa läsnäoloon ja hengittämiseen – Naisten päivässä rentoutuminen on suotavaa

Oulunkylän kirkon Naisten päivässä hellitään hartiahieronnalla, herkuilla ja hengenravinnolla. Lapsille voi myös varata hoitopaikat luentojen ja työpajojen ajaksi.

26.09.2019

4. Nuoret vetävät seurakunnissa maksuttomia kerhoja pienemmilleen, mutta Timo Toriseva panee isätkin pelaamaan sählyä

Seurakuntien kerhoissa voi harrastaa vaikkapa pehmomiekkailua ja ruoanlaittoa. Myös ohjaajat oppivat paljon.

23.09.2019

5. Piispantalon alakerrassa Bulevardilla opetellaan puhumaan sujuvammin suomea

Puhutaan suomea -klubilla jonkin verran suomea osaavat voivat harjoitella ja oppia uutta toivomistaan aiheista.

20.09.2019

6. ”Ei ole helppoa uskoa Jumalaan, joka ottaa oman lapsen pois” – Lapsensa menettäneiden messussa saa surra yhdessä

Kuolleiden lasten muistopäivänä 23.9. messua vietetään ensimmäisen kerran Helsingissä.

17.09.2019

7. Suomen Supernanny Pia Penttala, miten vanhemman kannattaa keskustella lapsen kanssa tunteista?

Televisiosta tuttu Pia Penttala tietää, miten lapsen itsetuntoa voi vahvistaa.

12.09.2019

8. ”Viljelijät pelkäävät, että ostaja lopettaa kaupat heti, kun jokin rike tulee ilmi” – 20-vuotias Reilu kauppa vaalii laatua ja menestyy markkinoilla

Suomen hallitusohjelmaan kirjattu yritysvastuulaki toisi ihmisoikeuskriteerit laajemminkin mukaan kauppaan.

05.09.2019

9. Pitkäaikaissairas tai omainen, lähde tuulettamaan tuntojasi

Paavalin seurakunnassa alkaa kokoontua tukiryhmä pitkäaikaissairaille ja heidän omaisilleen.

26.08.2019

10. Kommentti: Lopetetaan lasten hankkiminen ja muu eläminen, niin loppuvat päästötkin

Tehokkaimpien ilmastotekojen lista on takaperin luettuna pahimpien ilmastosyntien lista.

22.08.2019

11. Taiteiden yö täyttää monet Helsingin kirkot musiikilla torstaina 15.8.

Kaupunkilainen voi bongata kirkoista myös poikkitaiteellisen messun, lastenohjelmaa, keskustelutilaisuuksia ja rukouksen syli-illan.

09.08.2019

12. Anna Rautalinko virkistyy Tuomasmessussa: ”Meininki on iloinen olematta hilpeä”

Vielä on kesää jäljellä, samoin kesäisiä Tuomasmessuja sunnuntai-iltaisin Mikael Agricolan kirkossa.

25.07.2019

13. Tuomiokirkon krypta on huippusuosittu näyttelytila – nyt vetää italialainen taidekeramiikka

Giuseppe Liberatin näyttely Maan kaikuja on avoinna Helsingissä vielä kolme päivää.

19.07.2019

14. Suomen ensimmäinen riparielokuva on nyt purkissa, mutta ensin piti häätää kyy kappelista

Eden kuvattiin alkukesästä Espoon seurakuntien kurssikeskuksessa Kirkkonummella. Teattereihin elokuva on tulossa kesällä 2020.

18.07.2019

15. Hallinto-oikeuteen on tehty valitus Vantaan kirkkovaltuuston päätöksestä irtisanoa Kirkko ja kaupungin sopimus – myös Lehtisaaren maanvuokrasopimuksen valmistelussa puutteita

Mikäli valitusta ei ehditä käsitellä ennen elokuun loppua, mediasopimuksen irtisanominen siirtyy vähintään vuodella.

17.07.2019

16. Yksinäisyys ja mielenterveysongelmat nousevat kesällä pintaan Palvelevassa puhelimessa

Vantaan seurakuntayhtymä päätti lopettaa yhteistyön Palvelevassa puhelimessa ensi vuonna. Porvoo lopettaa tänä vuonna ja Espoo lopetti jo. Puhelimet ovat silti kuumina koko maassa.

15.07.2019

17. Tunnustukseton hauta-alue kiinnostaa vain harvoja pääkaupunkiseudulla – tuhkan sirottelu luontoon kasvattaa suosiotaan ja sukuhautoja käytetään, jos tilaa on

Honkanummen ja Kellonummen hautausmailla on tunnustukseton hauta-alue, jonka oli tarkoitus palvella muun muassa pääkaupunkiseudun uskonnottomia. Alueille on haudattu hyvin vähän ihmisiä 12 toimintavuoden aikana.

10.07.2019