Eira Serkkola -haulla löytyi 198 hakutulosta.

1. Kommentti: Jos äänestän uudelle kansanedustajalleni menolipun Brysseliin, aikooko hän edes mennä europarlamenttiin?

Vaalikarja haluaa tietää, kenelle äänensä antaa. Tuplaehdokkaat hämärtävät peräkkäisiä eduskunta- ja eurovaaleja.

24.04.2019

2. Lähde Puotilan kyläjuoksulle Yhteisvastuun hyväksi – ”Lenkin saa mennä vaikka potkupyörällä tai kävellen”

Puotilan kappelin pihalta löytyy lenkkiseuraa ja reitin varrelta saa energiatankkausta.

24.04.2019

3. Nyhtökauraa ja kristillistä toivoa: Paavalinkirkossa tartutaan hiljaisella viikolla ilmastonmuutokseen

Isosti ilmastosta -tapahtumaan 17.4. mahtuu bibliodraamaa, taidetta, keskustelua, ruokaa, musiikkia ja iltamessu.

10.04.2019

4. Mitä saat messusta irti? – Jaetut eväät -jumalanpalveluspäiville Helsinkiin kokoontuu yli 700 kirkon ammattilaista ja seurakuntalaista

Sunnuntaina 31.3. Helsingissä voi tutustua vaikka minkälaisiin messuihin, esimerkiksi meditatiiviseen Luottamuksen messuun.

28.03.2019

5. Foibekartanossa vanhusten päivään kuuluu Periscope-jumppa ja Maisa-koira, joka saa rapsutuspalkkaa

Diakoniasäätiön omistamassa Foibekartanossa pyritään laitos- ja sairaalamaisen toimintatavan sijasta tukemaan asukkaiden hyvää elämää.

11.03.2019

6. Naisten Pankin tuore puheenjohtaja Anni Vepsäläinen: "Hankkeista on hyötynyt 59 000 ihmistä"

Anni Vepsäläinen haluaa tukea kehitysmaiden naisten toimeentuloa ja yrittäjyyttä.

07.03.2019

7. ”Vaadimme uudelta hallitukselta välittömiä toimia” – nykymenolla Suomi ei saavuta kehitysyhteistyön 0,7 prosentin tavoitetta

Kehitysjärjestöjen Nolo totuus -kampanja patistaa Suomea kansainvälisten lupauksiensa pitämiseen.

07.03.2019

8. Itä-Hakkilan Omakotiyhdistys esittää ELY-keskukselle Pyhän Annan lastenkirkon suojelua

Itä-Hakkilassa sijaitsevalla kirkolla on suuri merkitys alueelle. Lastenkirkkona se on toiminut esikuvana muidenkin maiden lastenkirkoille, yhdistys perustelee.

01.03.2019

9. Hallinto-oikeus ei tutki pastori Kai Sadinmaan valitusta saamastaan ”vakavasta moitteesta”

Tuomiokapitulin antama vakava moite on luonteeltaan huomautus, ei kurinpidollinen rangaistus.

26.02.2019

10. Maailman kenties ainoa tulevaisuustoimittaja Heikki Aittokoski, mihin maailma on menossa?

Helsingin Sanomien ulkomaantoimittaja Heikki Aittokoski puhuu maailman tulevaisuudesta Myyrmäen kirkolla. Häntä kiinnostaa, miten ihmiskunnalla menee.

25.02.2019

11. Tomi Saari kokkaa joka päivä eri kirkolla – työkaverit, keittiö ja asiakkaat vaihtuvat päivittäin

Helsingin seurakunnissa syödään yhdessä. Viikoittain on tarjolla jo 30 ateriaa eri paikoissa.

22.02.2019

12. Lauttasaaren seurakunta avaa kauppakeskus Lauttiksessa toimitilan, jota nuoret saavat käyttää perjantai-iltaisin

Noin 92 neliömetrin tila toimii lauttasaarelaisten olotilana sekä väistötilana kirkon peruskorjauksen aikana.

20.02.2019

13. Hietaniemen uusi kappeli menee remonttiin keväällä

Helmi–maaliskuussa siunaustilaisuuksia järjestetään normaalisti tiistaista lauantaihin.

04.02.2019

14. Vastalääkettä vihapuheelle: Pekka Sauri sai Helsingin hiippakunnan ensimmäisen myötätuntopalkinnon rakentavasta toiminnasta somessa

"Myötätunto on pähkinänkuoressa sitä, että pystyy asettumaan toisen ihmisen asemaan. Vaalien lähestyessä sitä tarvittaisiin erityisesti poliittiseen keskusteluun, jossa helposti demonisoidaan muut puolueet", sanoo Pekka Sauri.

01.02.2019

15. Papin Puhelimeen soittamalla espoolainen saa saman päivän aikana yhteyden pappiin

Papin Puhelin vastaa kaikissa Espoon seurakunnissa 1.2. alkaen.

31.01.2019

16. Piispa Kaarlo Kalliala: Hoivakeskustelun lähtökohdaksi on otettava ihmisarvo, ei kustannukset

Sen paremmin kunnat kuin yrityksetkään eivät pysty yksin hoitamaan vanhuksia.

29.01.2019

17. Jättitutkimus: Itsemurhariski on suurin, kun masennuspotilas pääsee sairaalasta kotiin – korkea koulutus lisää vaaraa

Yksin asuminen ja alkoholiriippuvuus lisäävät myös masennuspotilaiden todennäköisyyttä päätyä itsemurhaan, ilmenee maailman laajimmasta tutkimusaineistosta.

25.01.2019

18. Tutkija seksuaalirikoksista: ”Uhrin ihmisarvoa loukkaavaa kohtelua ei voi laillisesti hyvittää loukkaamalla tekijän ihmisarvoa”

Seksuaalirikosuutisissa suuttumusta herättää se, että useat alaikäisiä hyväksikäyttäneet miehet ovat tulleet Suomeen hakemaan itselleen turvaa.

17.01.2019