null Puhetta urbaaneille etsijöille − Kirkko ja kaupunki julkaisi Pääsiäisradion

Ajankohtaista Hengellisyys

Puhetta urbaaneille etsijöille − Kirkko ja kaupunki julkaisi Pääsiäisradion

Syvenny pääsiäisen tunnelmaan kuuntelemalla esimerkiksi emeritapiispa Irja Askolan viisaita sanoja.

Pääsiäisradio ei ole perinteinen radiovastaanottimesta kuunneltava FM-kanava, vaan podcast-kokoelma, joka tarjoaa syvällistä ja koskettavaa sisältöä suurteen kysymysten pohtijoille.

− Olemme tehneet Pääsiäisradion kaupunkilaisille elämän mielen, merkityksen ja tarkoituksen etsijöille. Ohjelmien ytimessä ovat elämän isot kysymykset kristillisen pääsiäisen sanoman valossa, kertoo päätoimittaja Jaakko Heinimäki.

Toivomus pääsiäisradiosta tuli eräältä seurakunnan luottamushenkilöltä, ja ideaa lähdettiin toimituksessa jatkojalostamaan.

Mitä sisältöä Pääsiäisradiossa sitten tänä vuonna oikein on?

Kärsimys, kuolema ja ylösnousemus ovat teemoja kolmiosaisessa podcast-sarjassa, jossa toimittaja Katri Saarela istuu emeritapiispa Irja Askolan olohuoneessa keskustelemassa. Kaappikello tikittää taustalla, kun kuulija matkaa pääsiäisen ytimeen.  

Pääsiäisradiosta voi kuunnella myös Kirkko ja kaupungissa julkaistuja laajoja pääsiäisartikkeleja näyttelijä Antti Timosen lukemana. Tekstit johdattelevat kristinuskon vanhimman ja tärkeimmän juhlan merkitykseen eri näkökulmista.

”Pienet pääsiäispysähdykset” tarjoavat kuuntelijalle viivähdyshetken Olli Valtosen ja Kaisa Raittilan kirjoittamien lyhyiden hiljentymistekstien äärellä. Ne lukee Riitta Kalliorinne.

Kokonaisuuden kruunaa pääsiäiskertomus Matteuksen evankeliumin uudesta UT2020-käännöksestä näyttelijä Krista Kososen lukemana.

Pääsiäisradion sisällöt julkaistaan eri podcast-alustoilla (mm. Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts). Sitä voi kuunnella aina myös kaikilla laitteilla sivulta www.kirkkojakaupunki.fi/paasiaisradio.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.