Kärsimys, kuolema, ylösnousemus! Nyt niistä keskustellaan emeritapiispa Irja Askolan olohuoneessa. "Pienet pääsiäispysähdykset" tarjoavat puolestaan pohdiskelevan viivähdyshetken. Kirkko ja kaupungin syvälliset pääsiäisartikkelit nousevat uusiin sfääreihin näyttelijä Antti Timosen lukemana. Näyttelijä Krista Kosonen lukee pääsiäiskertomuksen UT2020-käännöksestä.

Jaa tämä sivu:

Voit kuunnella Pääsiäisradion sisältöjä myös eri podcast-alustoilla (mm. SpotifyssaSoundcloudissaApple Podcasteissa).

Muuta kuunneltavaa pääsiäisestä

• Espoon piispa Kaisamari Hintikan pääsiäistervehdys.
  • Helsingin piispa Teemu Laajasalon pääsiäistervehdys.
  • Pääkaupunkiseudun kirkoista striimataan kymmeniä ilmaisia huippukonsertteja. Katso lista!
  • Hengähdys – pieni matka paastoon ja Kohti pyhää viikkoa ovat Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnan podcast-sarjoja.
  • Vantaankosken seurakunnan Paastonajan podcasteissa luetaan pääsiäisen raamatuntekstejä ja keskustellaan niistä.
  • Paastoripari on teologian tohtori Emil Antonin ekumeeninen podcast, jossa käydään eri vieraiden kanssa läpi Apostolien tekoja luku luvulta UT2020-käännöksestä.
  • Toivon ikkunat on Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan pääsiäispolkuun toteutettu äänikertomus, joka vie Jeesuksen ajan tapahtumiin ja samalla tämän ajan kipuihin, mutta myös toivoon.