Tom Johansson -haulla löytyi 9 hakutulosta.

1. Vantaan yhteinen kirkkoneuvosto esittää Kirkko ja kaupungin sopimuksen irtisanomista

Kirkkoneuvosto haluaa selvittää vaihtoehtoja Vantaan seurakuntayhtymän viestinnän hoitamiseksi. Koko pääkaupunkiseudun yhteinen seurakuntamedia on toiminut nyt kaksi vuotta.

29.05.2019

2. Vantaalla vietetään ötökkävuotta: ”Ei tulisi omenoita eikä mustikoita, ellei olisi pölyttäjiä”

Hyönteiset voi huomioida vaikka olemalla laiskahko puutarhanhoitaja.

28.05.2019

3. Mustasaaressa voi uida, saunoa, nähdä lampaita ja hiljentyä kappelissa – saari aukeaa kummipäivänä 2.6.

Mustasaari on pala paratiisia Seurasaarenselällä. Sinne pääsee pienelläkin budjetilla.

28.05.2019

4. Via Crucista tähdittävät tänä vuonna nuoret näyttelijät – Eric Barcolle Jeesuksen rooli on ”kortisolitasoa nostattava”

Eric Barco, 25, on kaikkien aikojen nuorin Via Cruciksen Jeesuksena nähtävä näyttelijänä.

12.04.2019

5. Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat tärkeitä Helsingin kirkkovaltuuston uudelle puheenjohtajalle Hanna Mithikulle

Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittu Hanna Mithiku on Tulkaa kaikki -liikkeen jäsen ja aktiivinen vasemmistoliittolainen. Hän iloitsee siitä, että valtuusto teki ennakkoluulottoman valinnan.

01.02.2019

6. Leipäjonoista ja Aku Hirviniemestä vanhojentansseihin ja konservatiivioikeistoon – Nämä olivat suosituimmat juttumme 2018

Suurta kiinnostusta herätti myös piispa Teemu Laajasalon luottokortin käyttö sekä maailman ensimmäinen arkkipiispanvaalikone.

02.01.2019

7. Lasten jouluradiossa soivat iloiset ja yhdessä laulettavat laulut – kuulijoita on ollut enimmällään jopa 1 500

Tärkeimpiä tavoitteita Lasten jouluradiossa ovat joululauluperinteen jatkaminen ja joulun riemun levittäminen.

11.12.2018

8. Taivaan tähden: Kaivattu kaupunki ympärilläni

Jos tunnistan kirkon kielestä oman elämäni, sen kertomukset ovat nähdyksi tulemisen tarjoava peili.

29.11.2018