Tom Johansson -haulla löytyi 5 hakutulosta.

1. Via Crucista tähdittävät tänä vuonna nuoret näyttelijät – Eric Barcolle Jeesuksen rooli on ”kortisolitasoa nostattava”

Eric Barco, 25, on kaikkien aikojen nuorin Via Cruciksen Jeesuksena nähtävä näyttelijänä.

12.04.2019

2. Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat tärkeitä Helsingin kirkkovaltuuston uudelle puheenjohtajalle Hanna Mithikulle

Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittu Hanna Mithiku on Tulkaa kaikki -liikkeen jäsen ja aktiivinen vasemmistoliittolainen. Hän iloitsee siitä, että valtuusto teki ennakkoluulottoman valinnan.

01.02.2019

3. Leipäjonoista ja Aku Hirviniemestä vanhojentansseihin ja konservatiivioikeistoon – Nämä olivat suosituimmat juttumme 2018

Suurta kiinnostusta herätti myös piispa Teemu Laajasalon luottokortin käyttö sekä maailman ensimmäinen arkkipiispanvaalikone.

02.01.2019

4. Lasten jouluradiossa soivat iloiset ja yhdessä laulettavat laulut – kuulijoita on ollut enimmällään jopa 1 500

Tärkeimpiä tavoitteita Lasten jouluradiossa ovat joululauluperinteen jatkaminen ja joulun riemun levittäminen.

11.12.2018

5. Taivaan tähden: Kaivattu kaupunki ympärilläni

Jos tunnistan kirkon kielestä oman elämäni, sen kertomukset ovat nähdyksi tulemisen tarjoava peili.

29.11.2018