Tom Johansson -haulla löytyi 16 hakutulosta.

1. Malmin hautausmaalla järjestetty Hautausmaa elää -tapahtuma poiki rikosilmoituksen

Elokuussa toteutettuun tapahtumaan sisältyi muun muassa elokuvanäytöksiä. Hautaustoimen päällikkö Risto Lehto vastaa kritiikkiin.

23.09.2019

2. Puhelias Gurli pyysi tuntemattomiakin luokseen kahville – Pentalan saaristomuseossa voi ihailla 1950-luvun kalastajan arkea

Tänä vuonna Pentalan saaristomuseossa on käynyt jo yli 16 000 kävijää. Pentalassa asunut Gurli Nyholm oli aikanaan tunnettu henkilö Espoon saaristossa.

05.08.2019

3. Tunnustukseton hauta-alue kiinnostaa vain harvoja pääkaupunkiseudulla – tuhkan sirottelu luontoon kasvattaa suosiotaan ja sukuhautoja käytetään, jos tilaa on

Honkanummen ja Kellonummen hautausmailla on tunnustukseton hauta-alue, jonka oli tarkoitus palvella muun muassa pääkaupunkiseudun uskonnottomia. Alueille on haudattu hyvin vähän ihmisiä 12 toimintavuoden aikana.

10.07.2019

4. Vantaan Kivistöön nousee kokonainen kaupunki – nuoret aikuiset elävät taiteen, kivijalkakauppojen ja nostokurkien keskellä Suomen nopeimmin kasvavan seurakunnan alueella

Aluetta rakentava hankintainsinööri Juho Kärkkäinen muutti sen kylkeen itsekin: "Täällä on paljon samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä, moderneja uusia taloja ja luonnon rauhaa."

28.06.2019

5. ”Uskomatonta, että kirkko antaa minulle näin paljon aikaa pohtia elämää” – Useimmat käyvät aikuisrippikoulun kahdestaan papin kanssa keskustellen

Aikuisrippikoulun käy vuosittain lähes tuhat ihmistä. Nyt tueksi on ilmestynyt ensimmäinen tehtäväkirja. Se sopii myös niille, jotka haluavat muuten vain pohtia elämän isoja kysymyksiä.

20.06.2019

6. Vantaan yhteinen kirkkoneuvosto esittää Kirkko ja kaupungin sopimuksen irtisanomista

Kirkkoneuvosto haluaa selvittää vaihtoehtoja Vantaan seurakuntayhtymän viestinnän hoitamiseksi. Koko pääkaupunkiseudun yhteinen seurakuntamedia on toiminut nyt kaksi vuotta.

29.05.2019

7. Vantaalla vietetään ötökkävuotta: ”Ei tulisi omenoita eikä mustikoita, ellei olisi pölyttäjiä”

Hyönteiset voi huomioida vaikka olemalla laiskahko puutarhanhoitaja.

28.05.2019

8. Mustasaaressa voi uida, saunoa, nähdä lampaita ja hiljentyä kappelissa – saari aukeaa kummipäivänä 2.6.

Mustasaari on pala paratiisia Seurasaarenselällä. Sinne pääsee pienelläkin budjetilla.

28.05.2019

9. Via Crucista tähdittävät tänä vuonna nuoret näyttelijät – Eric Barcolle Jeesuksen rooli on ”kortisolitasoa nostattava”

Eric Barco, 25, on kaikkien aikojen nuorin Via Cruciksen Jeesuksena nähtävä näyttelijänä.

12.04.2019

10. Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo ovat tärkeitä Helsingin kirkkovaltuuston uudelle puheenjohtajalle Hanna Mithikulle

Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittu Hanna Mithiku on Tulkaa kaikki -liikkeen jäsen ja aktiivinen vasemmistoliittolainen. Hän iloitsee siitä, että valtuusto teki ennakkoluulottoman valinnan.

01.02.2019

11. Leipäjonoista ja Aku Hirviniemestä vanhojentansseihin ja konservatiivioikeistoon – Nämä olivat suosituimmat juttumme 2018

Suurta kiinnostusta herätti myös piispa Teemu Laajasalon luottokortin käyttö sekä maailman ensimmäinen arkkipiispanvaalikone.

02.01.2019

12. Lasten jouluradiossa soivat iloiset ja yhdessä laulettavat laulut – kuulijoita on ollut enimmällään jopa 1 500

Tärkeimpiä tavoitteita Lasten jouluradiossa ovat joululauluperinteen jatkaminen ja joulun riemun levittäminen.

11.12.2018

13. Taivaan tähden: Kaivattu kaupunki ympärilläni

Jos tunnistan kirkon kielestä oman elämäni, sen kertomukset ovat nähdyksi tulemisen tarjoava peili.

29.11.2018