Susanna Somppi -haulla löytyi 54 hakutulosta.

1. Oman elämän paineita paetaan nyt maailmanlopun meininkiin – dystopiat tarjoavat todellisuuttakin synkempää maailmaa

Jopa ahdistava dystopia tuntuu monille helpommalta kohdata kuin todelliset uhat.

16.07.2019

2. Uusperheen lomalla räiskyy, jos etälasten hoito sysätään nyksälle

Hoitovastuuta ex-liiton lapsista ei pidä heivata kysymättä äiti- tai isäpuolelle.

05.07.2019

3. Suomeen pesiytyi hankala ilmiö: nyt velkaannutaan rakkaudesta aikuisiin lapsiin

Vanhemmat ottavat lainaa pelastaakseen ylivelkaantuneen jälkikasvunsa.

04.07.2019

4. ”Todella moni diakoniatyöntekijä haluaa puolustaa ihmisarvoa” – Lähentyykö uusi diakoniaprojekti kansalaisaktivismia?

Nyt diakoniatyöntekijät halutaan yhteiskunnan vaikuttajiksi – yhdessä asiakkaiden kanssa.

03.07.2019

5. Sarvet sojoon hevifestivaaleilla! Vai sopiiko se sittenkään kristitylle?

Töölön seurakunnan nuorisotyönohjaaja ja metalhead Mikko Saari keksii kristillisyydessä ja metallifaniudessa monta yhtäläisyyttä.

28.06.2019

6. Vanhuksen harhailu tai häneltä tullut outo viesti voi olla huoli-ilmoituksen paikka

Jos vanhus vaikuttaa tarvitsevan apua, kuka tahansa voi hankkia sitä.

28.06.2019

7. Jennin äiti teki itsemurhan, Janita menetti yllättäen isänsä – näin Suomessa autetaan, kun elämä romahtaa

Nyt mielenterveyspalveluiden ongelmiin on havahduttu. Tavoitteena on, että psykoterapia kuuluisi kaikille ilman anelua.

25.06.2019

8. Lauttasaaren kirkon remontti nielee miljoonia – jokainen seurakuntalainen saa kotikirkkonsa avaimet

Helsingin suurimman kirkon kustannusarvio yltää enimmillään yli 15 miljoonaan euroon.

14.06.2019

9. Arrghhh, taas kirje Kelalta! Byrokratia-ahdistus rantautui työttömien ja sairaiden keskuuteen

Kun elämä luisuu pois omista käsistä, syntyy lopulta katkeruutta tai apatiaa.

12.06.2019

10. Näkövamma ja vanhuus ovat naiselle vaarallinen yhdistelmä – masennus ja itsemurha uhkana

Digiaika on omiaan korostamaan syrjäytymisen ja osattomuuden tunnetta.

10.06.2019

11. Marzi Nyman revittelee kesäfestareilla, kahlaa ruuhkavuosissa ja sukeltaa aina uuteen – miten hän onnistuu kaikessa ilman burn outia?

Uusi urkulevy. Kesän festarit. Sävellysopinnot, pienet lapset ja ziljoona muuta projektia. Takuuvarma burn out? Ei, vaan Marzi Nyman elementissään.

29.05.2019

12. ”Erokiskan” kautta kauppareissulle? Näin voi tehdä Isossa Omenassa ja muuallakin pääkaupunkiseudulla

Espoon kaupungin järjestämään Eron ensiapupisteeseen voi kävellä ilman ajanvarausta.

28.05.2019

13. Paavi päästi Suomen katolisen kirkon 72-vuotiaan piispan eläkkeelle – lue liikuttavat jäähyväiset

Piispan eropäätös kypsyi kohtalokkaan tapaturman ja pitkän sairausloman myötä.

14. Päihdeaddikti voi olla ihmiskaupan uhri, mutta se ei kiinnosta ketään

Narkomaaneista ajatellaan usein, että he saavat syyttää kohtalostaan itseään.

10.05.2019

15. Sovinnon asiamies ihmettelee kylmiä perhesuhteita: ”Somaliassa voidaan henkisesti paremmin kuin Suomessa”

Wali Hashi haluaisi meillekin Sovinnon päivän – ja paljon enemmän rakkautta.

09.05.2019

16. Olipa kerran hyvinvointivaltio – sitten yksinhuoltaja osti lapsilleen ruokaa asumistuella, sai häädön ja menetti hiuksetkin

Kolme tositarinaa kertoo, mistä kaikesta suomalaiset köyhät tinkivät ja miten he sinnittelevät päivästä toiseen. Diabeetikko testasi, että pysyy kolme kuukautta hengissä ilman insuliinia.

03.05.2019

17. Pyhän Laurin kirkon alueelta taas uusia yllätyksiä: arkeologi on kaivanut esiin kymmeniä pääkalloja ja sekoittuneita luita

Kirkkomaan kolkot löydökset ovat arkeologin arkipäivää. Vanhoja hautoja on ehkä siirrelty.

18. Ilkka Kantola aloitti diakoniajohtajana

"Kokemukseni kirkon johtotehtävistä ja lainsäädäntötyöstä eduskunnassa vahvistavat Diakonissalaitoksen kykyä vastata ajankohtaisiin ja tuleviin haasteisiin", sanoo Ilkka Kantola.