Susanna Somppi -haulla löytyi 41 hakutulosta.

1. Paavi päästi Suomen katolisen kirkon 72-vuotiaan piispan eläkkeelle – lue liikuttavat jäähyväiset

Piispan eropäätös kypsyi kohtalokkaan tapaturman ja pitkän sairausloman myötä.

2. Päihdeaddikti voi olla ihmiskaupan uhri, mutta se ei kiinnosta ketään

Narkomaaneista ajatellaan usein, että he saavat syyttää kohtalostaan itseään.

10.05.2019

3. Sovinnon asiamies ihmettelee kylmiä perhesuhteita: ”Somaliassa voidaan henkisesti paremmin kuin Suomessa”

Wali Hashi haluaisi meillekin Sovinnon päivän – ja paljon enemmän rakkautta.

09.05.2019

4. Olipa kerran hyvinvointivaltio – sitten yksinhuoltaja osti lapsilleen ruokaa asumistuella, sai häädön ja menetti hiuksetkin

Kolme tositarinaa kertoo, mistä kaikesta suomalaiset köyhät tinkivät ja miten he sinnittelevät päivästä toiseen. Diabeetikko testasi, että pysyy kolme kuukautta hengissä ilman insuliinia.

03.05.2019

5. Pyhän Laurin kirkon alueelta taas uusia yllätyksiä: arkeologi on kaivanut esiin kymmeniä pääkalloja ja sekoittuneita luita

Kirkkomaan kolkot löydökset ovat arkeologin arkipäivää. Vanhoja hautoja on ehkä siirrelty.

6. Ilkka Kantola aloitti diakoniajohtajana

"Kokemukseni kirkon johtotehtävistä ja lainsäädäntötyöstä eduskunnassa vahvistavat Diakonissalaitoksen kykyä vastata ajankohtaisiin ja tuleviin haasteisiin", sanoo Ilkka Kantola.

7. Varaa pian unelmiesi vihkikirkko netissä, mutta älä suotta panikoi

Helsingin suosituimmat hääkirkot ovat jaossa maanantaista lähtien.

30.04.2019

8. Entinen asunnoton alkoholisti Ensio Kempe, 72, on nyt Rhodoksen kuuluisa kissakuiskaaja

Viina vei työn ja perheen, mutta kissat pitävät kiinni elämässä.

30.04.2019

9. Voro vei jättimäisen banderollin Myyrmäen kirkon tiilimuurista – vaatii seinätilaa ainakin seitsemän metriä

Joko vohkijaan iski banderollin sanoma tai sitten hänellä on valtava lukaali vailla sopivaa seinäkoristetta.

26.04.2019

10. ”Saatana mallinnettiin keskiajalla torahampaiseksi ja sarvipäiseksi mörökölliksi”, kertoo myytteihin perehtynyt erikoiskirjastovirkailija

Saatana on muun muassa pitänyt ihmisiä kaidalla tiellä. Jos Saatanan kanssa halusi tehdä sopimuksen, häntä saattoi lähestyä kohteliaalla kirjeellä.

17.04.2019

11. Kristitty Esther joutui raiskatuksi uskonsa vuoksi ja synnytti tyttären, jota kotikylä pilkkaa

Kotikylässä vauvaa kutsutaan ”Bokoksi” ääri-islamistisen terroristijärjestön mukaan.

03.04.2019

12. Homous on Jumalan luomistyön vastaista, uskoo neljäsosa Suomen papeista – silti moni pappi vihkisi homoparit vastoin kirkon kantaa vaikka heti

Papit kokevat painostusta vakaumuksensa vuoksi, riippumatta siitä mikä heidän mielipiteensä homoparien vihkimisestä on.

27.03.2019

13. Lähde Jeesuksen jalanjäljille Korsosta ja nauti saunasta ennen yömessua

Kirkosta kirkkoon -pyhiinvaellus johdattaa pääsiäisen tapahtumiin.

27.03.2019

14. EU suunnittelee ruoka-avun leikkaamista – 1990-luvun lama-Suomessa alkanut ”ensiapu” on jatkunut noin kolmekymmentä vuotta

Useat eurooppalaiset ruoka-apua koordinoivat järjestöt ovat vedonneet ruoka-avun jatkamisen puolesta.

22.03.2019

15. Lapsiin ja nuoriin kohdistuva ihmiskauppa johtaa harvoin rangaistuksiin – 14-vuotias Taru päätyi uhriksi muuttaessaan pois rikkinäisestä kodista huolehtivaisen Mikon luo

Ihmiskaupan uhriksi joutunut nuori voi luulla hyväksikäyttöä rakkaudeksi tai parisuhteeksi. Rikoksen tekijä käyttää toisen luottamusta hyväkseen.

22.03.2019