Leikola -haulla löytyi 10 hakutulosta.

1. Leikola jeesustelee: Älä turhia häpeile, etenkään lomalla

Jos ihan pakko on, häpeämään ehtii syksylläkin.

17.07.2019

2. Leikola jeesustelee: alkuseurakunnassa nainen olisi voitu valita EU-komission johtoon

Heti kun kristinusko sai otetta vallankahvasta, kirkko rupesi vieroksumaan naisia.

03.07.2019

3. Leikola jeesustelee: Juhlisiko Jeesus juhannusta?

Juhannusta vietetään Johannes Kastajan syntymäpäivänä. Suomalaisilla kävi tuuri, koska näiden synttärien kunniaksi on vapaata vain Pohjoismaissa, Kanadan Quebecin maakunnassa sekä Puerto Ricossa.

4. Leikola jeesustelee: Kristuksella oli yksi ainoa veropoliittinen kannanotto

Jeesus olisi junaillut tulonjaon oikeudenmukaisesti, ja nyt Suomen hallituksen pitäisi pystyä samaan.

05.06.2019

5. Leikola jeesustelee: Ovatko uimahoususi sittenkään uimahousut?

Sanan merkityksestä voi saada aikaan kinan vaikka uima-altaan reunalla.

22.05.2019

6. Leikola jeesustelee: vappuna Jeesus oli aktiivinen ja antoi sitten sijoitusneuvoja

Jeesus neuvoisi käyttämään rahaa sekä lähimmäisten että kauimmaisten hyväksi, koska koskaan ei tiedä, milloin itse olette jälkimmäisten lähimmäisiä.

08.05.2019

7. Leikola jeesustelee: Paljonko kuolleita on paljon?

359 kuoli, mutta joukossa ei ole yhtään suomalaista.

24.04.2019

8. Leikola jeesustelee: Vaalikoneissa ei juuri näy Jeesuksen esittämiä kysymyksiä

Jeesuksen vaalikoneen kysymyksiä on tärkeää kysyä nimenomaan vaalien välillä.

10.04.2019

9. Leikola jeesustelee: Euroopan Tinderissä on pelisääntönsä – Mitä Jeesus tekisi Brexitin suhteen?

Identiteetti perustuu hämmästyttävän usein pienen mutta pippurisen meikäläisen yhdyskunnan pärjäämiseen ylivoimaiselle isolle toiselle.

28.03.2019

10. Leikola jeesustelee: Lentäminen kulkee Vapahtajan viitoittamaan suuntaan – hän nousi taivaaseen päästöttömästi

Pohjimmiltaan lentokoneet pysyvät ilmassa erään ikävän ajatuksen voimalla.

13.03.2019