Sakari Hukka -haulla löytyi 6 hakutulosta.

1. Körtit järjestävät Star Wars -seuroja – jedit opettavat jättämään hötkyilyn

”Tarkoituksena on tuoda esiin körttien sanomaa ja viihdyttää itseämme”, toiminnanjohtaja Kalle Hiltunen sanoo.

28.11.2019

2. Mörköbileissä Malmin kirkolla lapset voivat hassutella, hiljentyä ja kertoa huolistaan Karkkipiispalle

Viime vuonna Mörköbileissä kävi jopa 300 ihmistä. Perjantaina 1.11. Mörköbileet saavat jatkoa, ja kävijöitä odotetaan vähintään saman verran.

29.10.2019

3. Seurakunnan tiloissa kävi Triplan avajaisissa tuhansia ihmisiä – ”Kakkua on tilattu lisää”

Fokuksen toiminnasta vastaava pappi Auvo Naukkarinen kertoo, että ovet ovat kaikille avoimet.

17.10.2019

4. Tutkimus: Vihapuhe yrittää vaientaa kohteensa – naispäättäjä joutuu maaliksi miestä useammin

Lähes puolet kansanedustajista ja kolmannes kuntapäättäjistä on joutunut vihapuheen kohteeksi luottamus- tai virkatehtäviensä vuoksi. Naisiin kohdistuva vihapuhe on rajumpaa kuin miehiin kohdistuva.

04.10.2019

5. ”Ilmastotekoja nyt!” raikasi Eduskuntatalolla, kun Ilmastolakko kokosi tuhansia nuoria mielenilmaukseen

Kansainvälinen ilmastoviikko huipentui perjantaina ilmastolakkoon. Helsingissä tuhannet ihmiset, joista suurin osa lapsia ja nuoria, kokoontuivat Arkadianmäelle. Kirkko Helsingissä jakoi osallistujille hävikkiruokaa.

27.09.2019

6. Oikeusnotaari Wiking Vuori: Kirkon johdon tulkinta avioliittolaista ei ole kestävä, koska kirkon jäsenten oikeuksia ei voi rajoittaa Kirkkokäsikirjalla

Helsingin hiippakuntavaltuuston varapuheenjohtajan ja oikeusnotaari Wiking Vuoren mukaan oikeusvaltioperiaate velvoittaa kirkkoa, joka käyttää julkista valtaa.

24.09.2019