Robin Vuorinen -haulla löytyi 6 hakutulosta.

1. Muusikko Jukka Leppilampi rukoilee neljästi päivässä – ”Olen mieluummin pieni ja mitätön kuin suuri ja mahtava”

Uupumisen seurauksena muusikko Jukka Leppilampi löysi primitiivisen äänen, joka on yhtä aikaa laulu, runo ja rukous.

12.01.2021

2. Helsingin kaupunki ja kirkko kokosivat vinkkisivuston, joka tarjoaa tekemistä ja apua koronajouluun

Helsingin kaupunki, Helsingin seurakunnat sekä mielenterveysjärjestö MIELI ry ovat yhdessä koonneet verkkoon joukon palveluita ja tekemistä, joilla koronajoulun viettoon löytyy iloa, valoa ja toivoa.

17.12.2020

3. Taskulamppu mukaan ja seikkailulle! Joulupolut ja jouluvalaistukset tarjovat ihasteltavaa ulkoilijoille pääkaupunkiseudulla

Joulupolkuja voi käydä ihastelemassa turvallisesti omaan tahtiin ja omalla porukalla.

17.12.2020

4. Sunnuntaina alkaa jouluinen vastaisku ankealle korona-ajalle – Jouluradion uusi Hoosianna starttaa parvekejoululaulut-tempauksen

Tamperelaispariskunnan ideasta syntynyt tempaus tähtää siihen, että kaikkialla Suomessa laulettaisiin sunnuntai-iltapäivisin joululaulu.

27.11.2020

5. Kampukset sulkivat ovensa, joten tangokuninkaan trio sai laulaa Kauneimpia joululauluja tihkusateessa – katso videolta, miten laulu raikaa harmaassa marraskuussa

Oppilaitospappi Kaisa Iso-Herttua järjesti kampuksille joululaulukiertueen. Viimeinen esitys kuvataan livenä Malmin kirkosta. ”Minusta tuntuu, että tällaisilla tapahtumilla on tänä vuonna erityisen paljon merkitystä.”

26.11.2020