Suonpää -haulla löytyi 164 hakutulosta.

1. Suonpää: Tuokaa lapset kotiin Isis-leiriltä

Jos suomalainen lapsi napattaisiin Syyriaan, olisimme huolesta sekaisin. Yhteiskunnan tehtävä olisi auttaa myös Isis-leirien suomalaislapsia palaamaan.

10.07.2019

2. Suonpää: Kirkon uusi sateenkaarisota satuttaa vielä syvemmältä kuin vääntäminen samaa sukupuolta olevien vihkimisestä

Kirkon konservatiivit hävisivät taistelun tasa-arvoista avioliittoa vastaan. Nyt he ryhmittyvät nuijimaan gender-ideologiaksi nimettyä vastustajaa. Samalla joidenkin seurakuntalaisten identiteetistä tehdään synti.

26.06.2019

3. Suonpää: Mun kummi on tosi cool, mutta se on ihan pihalla uskosta

Nykykirkolle kummi on lähinnä kaveri, ei hengellinen kasvattaja.

12.06.2019

4. Suonpää: Roboteista rakennetaan naisrobotteja silloin, kun niitä halutaan alistaa

Professorit rakensivat niin aidolta tuntuvan seksirobotin, että miehet haluavat satuttaa sitä.

29.05.2019

5. Suonpää: Ei ole toimittajien vastuulla, sataako journalismi perussuomalaisten tai jonkun muun laariin

Viime viikkoina toistakymmentä ihmistä on kysynyt minulta, miksi perussuomalaisia kritisoidaan mediassa, vaikka kritiikki vain nostaa heidän kannatustaan. Kysymyksessä on ymmärretty niin demokratia kuin journalismi ihan väärin.

15.05.2019

6. Suonpää: Halla-ahon kutsuminen Kirkkopäiville on vaarallista vallankäyttöä

Piispa Teemu Laajasalo kutsui Kirkkopäiville Jussi Halla-ahon puhumaan sananvapauden rajoista. Halla-ahon selitykset tulevat vetoamaan osaan yleisöstä, sillä myös kirkossa lietsotaan uhkakuvia sananvapauden rajoituksista. Kyse on äärioikeiston ja konservatiivisten kristittyjen yhteisestä uhriutumisesta.

17.04.2019

7. Suonpää: Valkoisten miesten vuoro

Valkoinen keski-ikäinen mies ei ole oppinut tunnistamaan sortoa, koska meitä ei sorreta. Olisiko aika tarttua toimeen?

03.04.2019

8. Ketä kirkko äänestäisi? – Vaalikone löysi kirkolle yllättävät ehdokkaat

Kirkko ja kaupunki vastasi Ylen vaalikoneeseen kirkon virallisten kantojen perusteella. Kirkon arvoja parhaiten vastaavat ehdokkaat löytyivät vasemmistolaisista musliminaisista.

02.04.2019

9. Suonpää: Erityislapsi hiljaa ilmastonmuutoksesta!

Lasten ilmastoaktivismin keulahahmo Greta Thunberg ärsyttää monia.

20.03.2019

10. Suonpää: Tuomarin ei olisi pitänyt ottaa huomioon Laajasalon saamaa kielteistä julkisuutta

Rikokoslaki ei pidä Johanna Korhosta lieventävänä tekijänä yhtään mihinkään.

06.03.2019

11. Suonpää: Taas juhlittiin valkoisen miehen historiankirjoitusta

Marraskuussa valtioiden johtajat juhlivat rauhaa. Se on unohtunut, mitä Afrikassa tapahtui noin sata vuotta sitten.

20.02.2019

12. Suonpää: Yhteistyö päiväkotien ja koulujen kanssa osoittaa, että uskonnottomat ovat kirkolle pakanakansa

Päiväkodin Jeesus-tuokiossa vaikutti menevän pieleen suurin piirtein kaikki. Valitettavasti se ei taida olla yksittäistapaus.

06.02.2019

13. Suonpää: Kirkosta on tullut hengellisten palveluiden tuottaja

Kirkko palvelumuotoilee tuotteitaan ja kohdistaa markkinointiviestintäänsä erilaisille asiakassegmenteille sen mukaan, mihin ne ovat markkinatutkimuksessa ilmaisseet kiinnostusta.

23.01.2019

14. Suonpää: On koko yhteiskunnan tehtävä ohjata myös maahanmuuttajia

Tasavallan presidentin uudenvuodenpuheesta eniten huomiota sai presidentin kehotus maahanmuuttajayhteisöille: kasvattakaa omianne. Presidentin mukaan yhteisön pitäisi kantaa vastuuta omistaan ja omiensa rötöksistä. Vastuuta kasvatuksesta meidän pitäisi kuitenkin kantaa yhdessä.

10.01.2019

15. Suonpää: Siunattu olkoon kaupallinen joulu

Kaupallinen joulu ei kilpaile hengellisen joulun kanssa, vaan täydentää sitä, pitää joulun uskonnollista sanomaa hengissä.

27.12.2018

16. Suonpää: Vau mikä uutispommi – rikkaat maksavat veroja enemmän kuin köyhät

Tämän viikon maanantaina, parituhatta vuotta sen jälkeen kun keisari Augustus oli pannut verolle koko maailman, julkaisi Tilastokeskus tietoja suomalaisten vuonna 2017 maksamista veroista. Kävi ilmi, että rikkaat maksavat veroja enemmän kuin köyhät.

17. Suonpää: Pienin mahdollinen ongelma natsismissa on hakaristilippu

Natsismi ei tullut Suomeen itsenäisyyspäivänä, mutta asioista alettiin vihdoin puhua oikeilla nimillä.

12.12.2018

18. Suonpää: Viranomaiset ilmiantavat sateenkaaripappeja kirkolle

Suomeen on syntynyt erikoinen tapa hyödyntää henkilötietoja.

05.12.2018

19. Suonpää: Lisää elintilaa miehille, joita naisten pappeus hiertää

Kirkosta uhkaavat loppua papit, jotka kieltäytyvät yhteistyöstä naisten kanssa ja tilat, joissa naisia saa syrjiä. Nyt tähän pyydetään oikein piispallista apua.