Suonpää -haulla löytyi 160 hakutulosta.

1. Suonpää: Ei ole toimittajien vastuulla, sataako journalismi perussuomalaisten tai jonkun muun laariin

Viime viikkoina toistakymmentä ihmistä on kysynyt minulta, miksi perussuomalaisia kritisoidaan mediassa, vaikka kritiikki vain nostaa heidän kannatustaan. Kysymyksessä on ymmärretty niin demokratia kuin journalismi ihan väärin.

15.05.2019

2. Suonpää: Halla-ahon kutsuminen Kirkkopäiville on vaarallista vallankäyttöä

Piispa Teemu Laajasalo kutsui Kirkkopäiville Jussi Halla-ahon puhumaan sananvapauden rajoista. Halla-ahon selitykset tulevat vetoamaan osaan yleisöstä, sillä myös kirkossa lietsotaan uhkakuvia sananvapauden rajoituksista. Kyse on äärioikeiston ja konservatiivisten kristittyjen yhteisestä uhriutumisesta.

17.04.2019

3. Suonpää: Valkoisten miesten vuoro

Valkoinen keski-ikäinen mies ei ole oppinut tunnistamaan sortoa, koska meitä ei sorreta. Olisiko aika tarttua toimeen?

03.04.2019

4. Ketä kirkko äänestäisi? – Vaalikone löysi kirkolle yllättävät ehdokkaat

Kirkko ja kaupunki vastasi Ylen vaalikoneeseen kirkon virallisten kantojen perusteella. Kirkon arvoja parhaiten vastaavat ehdokkaat löytyivät vasemmistolaisista musliminaisista.

02.04.2019

5. Suonpää: Erityislapsi hiljaa ilmastonmuutoksesta!

Lasten ilmastoaktivismin keulahahmo Greta Thunberg ärsyttää monia.

20.03.2019

6. Suonpää: Tuomarin ei olisi pitänyt ottaa huomioon Laajasalon saamaa kielteistä julkisuutta

Rikokoslaki ei pidä Johanna Korhosta lieventävänä tekijänä yhtään mihinkään.

06.03.2019

7. Suonpää: Taas juhlittiin valkoisen miehen historiankirjoitusta

Marraskuussa valtioiden johtajat juhlivat rauhaa. Se on unohtunut, mitä Afrikassa tapahtui noin sata vuotta sitten.

20.02.2019

8. Suonpää: Yhteistyö päiväkotien ja koulujen kanssa osoittaa, että uskonnottomat ovat kirkolle pakanakansa

Päiväkodin Jeesus-tuokiossa vaikutti menevän pieleen suurin piirtein kaikki. Valitettavasti se ei taida olla yksittäistapaus.

06.02.2019

9. Suonpää: Kirkosta on tullut hengellisten palveluiden tuottaja

Kirkko palvelumuotoilee tuotteitaan ja kohdistaa markkinointiviestintäänsä erilaisille asiakassegmenteille sen mukaan, mihin ne ovat markkinatutkimuksessa ilmaisseet kiinnostusta.

23.01.2019

10. Suonpää: On koko yhteiskunnan tehtävä ohjata myös maahanmuuttajia

Tasavallan presidentin uudenvuodenpuheesta eniten huomiota sai presidentin kehotus maahanmuuttajayhteisöille: kasvattakaa omianne. Presidentin mukaan yhteisön pitäisi kantaa vastuuta omistaan ja omiensa rötöksistä. Vastuuta kasvatuksesta meidän pitäisi kuitenkin kantaa yhdessä.

10.01.2019

11. Suonpää: Siunattu olkoon kaupallinen joulu

Kaupallinen joulu ei kilpaile hengellisen joulun kanssa, vaan täydentää sitä, pitää joulun uskonnollista sanomaa hengissä.

27.12.2018

12. Suonpää: Vau mikä uutispommi – rikkaat maksavat veroja enemmän kuin köyhät

Tämän viikon maanantaina, parituhatta vuotta sen jälkeen kun keisari Augustus oli pannut verolle koko maailman, julkaisi Tilastokeskus tietoja suomalaisten vuonna 2017 maksamista veroista. Kävi ilmi, että rikkaat maksavat veroja enemmän kuin köyhät.

13. Suonpää: Pienin mahdollinen ongelma natsismissa on hakaristilippu

Natsismi ei tullut Suomeen itsenäisyyspäivänä, mutta asioista alettiin vihdoin puhua oikeilla nimillä.

12.12.2018

14. Suonpää: Viranomaiset ilmiantavat sateenkaaripappeja kirkolle

Suomeen on syntynyt erikoinen tapa hyödyntää henkilötietoja.

05.12.2018

15. Suonpää: Lisää elintilaa miehille, joita naisten pappeus hiertää

Kirkosta uhkaavat loppua papit, jotka kieltäytyvät yhteistyöstä naisten kanssa ja tilat, joissa naisia saa syrjiä. Nyt tähän pyydetään oikein piispallista apua.

28.11.2018

16. Suonpää: Lyhyt oppimäärä kirkon seksuaalieettisestä opetuksesta – rippikoulujen sisältöä ei tiedä kukaan

Piispat pitäisi velvoittaa osallistumaan rippikouluun, koska ei kirjoja lukemalla enää pääse kartalle siitä, mitä rippikouluopetus on.

17. Suonpää: Vuonna 1918 Nobelilla palkittu niittää yhä tuhoa

Teknologia vei voiton ihmisyydestä sodassa ja tappaa edelleen, sata vuotta myöhemminkin.

14.11.2018

18. Suonpää: Piispojen usko ei kiinnosta – paitsi silloin kun se muuttuu ajankohtaiseksi

Miksi piispat eivät puhu uskosta? Koska siitä ei kysytä.

07.11.2018

19. Suonpää: Profeetta Muhammadia saa kutsua pedofiiliksi

Jumalia on lupa kritisoida, mutta vihan ja rasismin levittäminen on kiellettyä.

31.10.2018