Outi Ikonen -haulla löytyi 146 hakutulosta.

1. Tilausjoulupukki Olli Suonpää on koskettanut joulun taikaa

Koteja ja kauppakeskuksia pukkina kiertävä yksinhuoltaja uskoo joulupukkiin omalla tavallaan. Muistumana alkuperäisestä joulupukista, pyhästä Nikolaoksesta, perinteinen joulupukin asu muistuttaa piispankaapua.

Wed Dec 19 11:00:00 EET 2018

2. "Jos olen raatanut koko päivän, hyvä olo tulee ruuasta ja leikkimisestä” – Kolme lasta kertoo millaista on elää aikuisten kanssa

Kaapo haluaisi tietää, mitä varaston yläkaapissa on. Codyn tekee iloiseksi leikkiminen. Jasmin toivoo koiraa.

Wed Dec 05 14:00:00 EET 2018

3. Oletko aina paketoinut lahjasi vähän huonosti? Näillä ohjevideoilla tulet hetkessä paketointimestariksi

Paketoinnissa ei tarvita mitään erityisosaamista, vakuuttavat Kaikki paketissa -blogia pitävät Jani Koskinen ja Aleksi Lindberg.

Mon Nov 05 16:00:00 EET 2018

4. Uspenskin katedraalia alettiin rakentaa suolantuontiveroilla – nyt 150 vuotta täyttävä katedraali on suosittu turistikohde

Uspenskin katedraalissa ja Helsingin tuomiokirkossa vierailee vuosittain puoli miljoonaa turistia. Kahdella katedraalilla on muutakin yhteistä.

Wed Aug 15 13:50:00 EEST 2018

5. Korkeasaaren eläimet selättävät kuumuuden

Pitkään jatkunut helle on huomioitu myös eläintarhassa. Korkeasaaressa on vilvoiteltu muun muassa viileissä kylvyissä ja jääherkkuja nauttien.

Sat Aug 04 20:15:00 EEST 2018

6. Voinko enää olla haluttava ja kaunis – vastaus löytyi verkosta

Kirkko ja kaupunki lähestyi viittä eri verkkopalvelua. Kaikkien verkkopalveluiden vastauksille oli yhteistä myönteinen, rakentava ja ammatillinen lähestymistapa.

Mon Jul 30 16:15:00 EEST 2018

7. "Pienillä asioilla saa aikaiseksi kauniita luomuksia" – paketoi lahjasi itse ja yllätä lahjansaaja

Jani Koskinen ja Aleksi Lindberg ovat persoonallisten lahjapakettien tekijöinä parasta A-ryhmää. Heidän vinkeillään itse kukin voi onnistua paketoinnissa ja yllättää iloisesti lahjansaajan.

Fri Jul 20 12:30:00 EEST 2018

8. Pelipöytäpuhetta-podcast: Unohda parhaiden kokemusten ja tavaroiden etsiminen, vähempikin riittää onnelliseen elämään

Onnellisuusprofessori Markku Ojanen ja oppilaitospappi Tiina Kaaresvirta antavat vinkkejä ilon ja onnellisuuden lisäämiseen.

Tue Jul 10 08:30:00 EEST 2018

9. Pelipöytäpuhetta-podcast: Mikään ei ole niin raskasta, etteikö siitä voisi alkoholilla tehdä vielä raskaampaa

Muusikko Anssi Kela ja päätoimittaja Jaakko Heinimäki pohtivat, onko viina viisasten juoma. Mitä Raamattu aiheesta sanoo?

Mon Jun 18 12:00:00 EEST 2018

10. Pelipöytäpuhetta-podcast: Huumori on oivallinen keino osoittaa ihmisen tolkuton pöljyys

"Minun Jumalani on humoristinen kaveri", sanoo näyttelijä Ilkka Heiskanen, joka pohtii Pelipöytäpuhetta-podcastin kolmannessa osassa huumorin ulottuvuuksia.

Wed Jun 06 10:00:00 EEST 2018

11. Pelipöytäpuhetta-podcast: Kun kukaan ei näe, kosketa tai edes tunnista – aiheena näkymättömät ihmiset

Pelipöytäpuhetta-podcastissa professori Juho Saari ja kansanedustaja Ilkka Kantola kertovat, keitä ovat yhteiskuntamme näkymättömät ihmiset, joita kohtaamme lähes päivittäin.

Wed May 23 12:10:00 EEST 2018

12. Pelipöytäpuhetta-podcast: Miten selviytyä ulkonäkökeskeisessä maailmassa?

Kirkko ja kaupungin podcast-sarjan ensimmäisessä osassa vieraina ovat pappi ja toimittaja Hanna Paavilainen sekä radiojuontaja, entinen Hunks-tanssija Esko Eerikäinen.

Tue May 08 15:00:00 EEST 2018

13. Näin järjestät erojuhlat, kun parisuhde päättyy

Jos parisuhteen solmimisessa on aihetta juhlaan, voisiko sitä olla erossakin? Selvitimme, mistä erojuhlassa on kysymys.

Thu Apr 19 10:30:00 EEST 2018

14. Tämä kolahti: Kulttuurikaveri repii irti sohvapoimuista maailmaa maistamaan

Voi, kuinka helposti sitä soljahtaa digiviihteen luuppiin ja kuolettaa koko kulttuurinnälkänsä pyörittämällä nettipalvelun leffoja kännykän ruudulla. Onneksi on kulttuurikaveri, joka nyhtää ulos umpiosta.

Wed Apr 11 10:25:00 EEST 2018

15. Veteraanivirpojat avautuvat: Näin varaudut meihin oikein

Monena vuonna virpomistaitojaan hioneet veteraanivirpojat Selma ja Unna antavat vinkkejä sinulle, joka vastaanotat virpojia.

Tue Mar 20 12:00:00 EET 2018

16. "Isännälle ihravatsa, emännälle perä leveä" ‒ Näillä vinkeillä virpominen onnistuu

Saako oksia taittaa mistä haluaa? Montako vitsaa virvottavalle pitää antaa? Miksi me virvomme?

Tue Mar 20 11:50:00 EET 2018

17. Syövän sairastanut Hunks-tanssija Jani Kokki: "Uskon, että tällä oli jokin suurempi tarkoitus"

Viisi vuotta sitten Jani Kokki sairastui kuolemanvakavasti ja laihtui kolmekymmentä kiloa. Se oli kova paikka elinvoimaiselle nuorelle miehelle, jolle ulkonäkö on työväline.

Fri Mar 16 13:20:00 EET 2018

18. Mitä tehdä hiihtolomalla? Katso ilmaiset vinkit pääkaupunkiseudulle

Hiihtoloma alkaa Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa ensi maanantaina. Vaikka budjetti olisi tiukkakin, on lomalaisille tarjolla monenlaista mukavaa ja ilmaista tekemistä ympäri pääkaupunkiseudun.

Fri Feb 16 16:38:00 EET 2018

19. Näin tehdään hautaustestamentti – toimittaja kokeili ja rauhoittui

En tee kuolemaa, mutta aloin hoitaa elämäni loppuun liittyviä asioita. Marssin hautaustoimistoon ja tein hautaustestamentin.

Mon Jan 22 10:20:00 EET 2018

20. Terapeutti: Neitsyyslupauksesta voi olla haittaa tai hyötyä

Kenelläkään ei ole omistus- tai määräysoikeutta toisen kehoon, sanoo seksuaaliterapeutti Paula Ruotsalainen.

Mon Jan 08 16:00:00 EET 2018