Outi Ikonen -haulla löytyi 152 hakutulosta.

1. Kuudesluokkalaisen Ilona Hurmeen mielestä Suomessa parasta ovat oma kieli ja suvun mökki meren äärellä

12-vuotias Ilona Hurme uskoo, että kymmenen vuoden kuluttua Suomi on melkein hiilineutraali. Intian suhteen hän ei ole yhtä toiveikas.

05.12.2019

2. Haluatko kävellä vetten päällä? Jeesus-lenkkareilla on hintaa 3 000 euroa ja pohjissa siunattua vettä

Jeesus-kengät ovat esimerkki brändiyhteistyöstä, joka on täysin vailla järkeä.

07.11.2019

3. Mörköbileissä Malmin kirkolla lapset voivat hassutella, hiljentyä ja kertoa huolistaan Karkkipiispalle

Viime vuonna Mörköbileissä kävi jopa 300 ihmistä. Perjantaina 1.11. Mörköbileet saavat jatkoa, ja kävijöitä odotetaan vähintään saman verran.

29.10.2019

4. Tästä talteen syysloman ilmaiset menovinkit lapsille ja nuorille pääkaupunkiseudun seurakunnissa

Seurakunnat tarjoavat musiikkia, syysseikkailuja ja rentoa oleilua.

10.10.2019

5. Saatana nähtävissä – poimimme kolme kiehtovaa pirullista viihdesarjaa

Kirkkoisä Augustinukselle maailmanhistoria oli hyvän ja pahan taistelua, ja samoilla linjoilla mennään populaarikulttuurissa. Suoratoistopalvelujen sarjoissa enkeleitä, demoneita ja paholaista tarjoillaan monella tapaa.

04.09.2019

6. Onneksi Jeesus nousee kuolleista – näin elät pääsiäisen yhdessä lapsen kanssa

Pääsiäinen lasten kanssa voi avata antoisan keskustelun. Pienimmille syli on juhlapyhinäkin sanoja tärkeämpi.

12.04.2019

7. Tilausjoulupukki Olli Suonpää on koskettanut joulun taikaa

Koteja ja kauppakeskuksia pukkina kiertävä yksinhuoltaja uskoo joulupukkiin omalla tavallaan. Muistumana alkuperäisestä joulupukista, pyhästä Nikolaoksesta, perinteinen joulupukin asu muistuttaa piispankaapua.

19.12.2018

8. "Jos olen raatanut koko päivän, hyvä olo tulee ruuasta ja leikkimisestä” – Kolme lasta kertoo millaista on elää aikuisten kanssa

Kaapo haluaisi tietää, mitä varaston yläkaapissa on. Codyn tekee iloiseksi leikkiminen. Jasmin toivoo koiraa.

05.12.2018

9. Oletko aina paketoinut lahjasi vähän huonosti? Näillä ohjevideoilla tulet hetkessä paketointimestariksi

Paketoinnissa ei tarvita mitään erityisosaamista, vakuuttavat Kaikki paketissa -blogia pitävät Jani Koskinen ja Aleksi Lindberg.

05.11.2018

10. Uspenskin katedraalia alettiin rakentaa suolantuontiveroilla – nyt 150 vuotta täyttävä katedraali on suosittu turistikohde

Uspenskin katedraalissa ja Helsingin tuomiokirkossa vierailee vuosittain puoli miljoonaa turistia. Kahdella katedraalilla on muutakin yhteistä.

15.08.2018

11. Korkeasaaren eläimet selättävät kuumuuden

Pitkään jatkunut helle on huomioitu myös eläintarhassa. Korkeasaaressa on vilvoiteltu muun muassa viileissä kylvyissä ja jääherkkuja nauttien.

04.08.2018

12. Voinko enää olla haluttava ja kaunis – vastaus löytyi verkosta

Kirkko ja kaupunki lähestyi viittä eri verkkopalvelua. Kaikkien verkkopalveluiden vastauksille oli yhteistä myönteinen, rakentava ja ammatillinen lähestymistapa.

30.07.2018

13. "Pienillä asioilla saa aikaiseksi kauniita luomuksia" – paketoi lahjasi itse ja yllätä lahjansaaja

Jani Koskinen ja Aleksi Lindberg ovat persoonallisten lahjapakettien tekijöinä parasta A-ryhmää. Heidän vinkeillään itse kukin voi onnistua paketoinnissa ja yllättää iloisesti lahjansaajan.

20.07.2018

14. Pelipöytäpuhetta-podcast: Unohda parhaiden kokemusten ja tavaroiden etsiminen, vähempikin riittää onnelliseen elämään

Onnellisuusprofessori Markku Ojanen ja oppilaitospappi Tiina Kaaresvirta antavat vinkkejä ilon ja onnellisuuden lisäämiseen.

10.07.2018

15. Pelipöytäpuhetta-podcast: Mikään ei ole niin raskasta, etteikö siitä voisi alkoholilla tehdä vielä raskaampaa

Muusikko Anssi Kela ja päätoimittaja Jaakko Heinimäki pohtivat, onko viina viisasten juoma. Mitä Raamattu aiheesta sanoo?

18.06.2018

16. Pelipöytäpuhetta-podcast: Huumori on oivallinen keino osoittaa ihmisen tolkuton pöljyys

"Minun Jumalani on humoristinen kaveri", sanoo näyttelijä Ilkka Heiskanen, joka pohtii Pelipöytäpuhetta-podcastin kolmannessa osassa huumorin ulottuvuuksia.

06.06.2018

17. Pelipöytäpuhetta-podcast: Kun kukaan ei näe, kosketa tai edes tunnista – aiheena näkymättömät ihmiset

Pelipöytäpuhetta-podcastissa professori Juho Saari ja kansanedustaja Ilkka Kantola kertovat, keitä ovat yhteiskuntamme näkymättömät ihmiset, joita kohtaamme lähes päivittäin.

23.05.2018

18. Pelipöytäpuhetta-podcast: Miten selviytyä ulkonäkökeskeisessä maailmassa?

Kirkko ja kaupungin podcast-sarjan ensimmäisessä osassa vieraina ovat pappi ja toimittaja Hanna Paavilainen sekä radiojuontaja, entinen Hunks-tanssija Esko Eerikäinen.

08.05.2018

19. Näin järjestät erojuhlat, kun parisuhde päättyy

Jos parisuhteen solmimisessa on aihetta juhlaan, voisiko sitä olla erossakin? Selvitimme, mistä erojuhlassa on kysymys.

19.04.2018

20. Tämä kolahti: Kulttuurikaveri repii irti sohvapoimuista maailmaa maistamaan

Voi, kuinka helposti sitä soljahtaa digiviihteen luuppiin ja kuolettaa koko kulttuurinnälkänsä pyörittämällä nettipalvelun leffoja kännykän ruudulla. Onneksi on kulttuurikaveri, joka nyhtää ulos umpiosta.

11.04.2018