Pälvi Ahoinpelto -haulla löytyi 46 hakutulosta.

1. Valomerkki.fi on ensi vuonna Kirkkojakaupunki.fi

Verkkomedia Valomerkki muuttaa nimensä Kirkko ja kaupungiksi ensi vuoden alussa. Uutisiin ja sosiaaliseen mediaan aletaan panostaa nykyistä enemmän.

16.12.2016

2. Arvio: Myös talvella on luonnossa elämää

Ornitologi-kuvittaja Lars Jonssonin taiteellinen lintukirja kertoo tarinaa lumisista metsistä.

02.12.2016

3. Arvio: Luontoa pelastamassa Lossi-Lassin kanssa

Luonnonsuojeluteema toimii hyvin Anssi Keräsen kuvakirjassa.

03.11.2016

4. Kaisa Raittila Nizzasta: "Kaikkea voi tapahtua kaikkialla, eikä pahaa pääse pakoon"

Helsingin yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Kaisa Raittila oli puolisonsa kanssa Nizzassa, kun mies ajoi kuorma-autolla väkijoukkoon.

15.07.2016

5. Pääkirjoitus: Pyydän anteeksi

Vaikka anteeksipyyntö ei koskaan tee tehtyä tekemättömäksi, sillä saattaa olla todella suuri merkitys kohdeyksilön tai -joukon kannalta.

08.07.2016

6. Pääkirjoitus: Hyvä erimielisyys

Yhtenäisyys ei tarkoita sitä, että kaikki ovat samaa mieltä vaan sitä, että jokaista kuunnellaan arvostavasti.

01.07.2016

7. Kirkko Helsingissä avaa ovensa kaupunkielämälle

Kirkon tilat auki, seurakuntalaiset ideoimaan, kehitysrahaa parhaille hankkeille ja talous tasapainoon. Helsingin seurakunnissa muutetaan toimintakulttuuria.

09.06.2016

8. Tietokirjauutuudet kannustavat kopan kanssa luontoon

Neljä kauniisti kuvitettua tietokirjaa kertoo, miten luonnosta voi saada kauneusaistimuksia ja terveysvaikutuksia.

02.06.2016

9. Arvio: Orjana Isis-leirissä

"Kaikki (Isis-miehet) kantoivat raskaita aseita ja olivat ilmiselvästi hyvällä tuulella. 'On kuulemma tullut uutta tavaraa?', yksi heistä tiedusteli. 'Neljäkymmentäseitsemän jesidityttöstä saapui ihan tuoreeltaan yöllä', vahvisti ylin vartijoista, joka puhui palestiinalaisella korostuksella."

13.05.2016

10. Äitiys on monikerroksinen huolenpidon jatkumo

Äiti on äiti pikkulapsiajan ruuhkavuosina ja niiden jälkeenkin. Huolenpito vain muuttaa muotoaan, kun vauvasta varttuu aikuinen ja ehkä vanhempi itsekin.

27.04.2016

11. Via Crucis on esillä valokuvina Tuomiokirkon kryptassa

Valokuvaaja Sakari Röyskö tallensi vuoden 2015 katunäytelmän näyttelijöiden ensimmäisestä tapaamisesta lähtien.

23.03.2016

12. Pääkirjoitus: Armollisuutta työelämään

Koska jokainen meistä tuntee joskus riittämättömyyttä, työmarkkinoita on tarpeen kehittää ihmisen tarpeiden mukaan joustaviksi.

11.03.2016

13. Lintukirjauutuudet tuovat esiin uusia puolia tutuista siivekkäistä

Lukija saattaa huomata kiinnostuvansa esimerkiksi riekon ja kiirunan elämästä.

16.02.2016

14. Askeleita maahanmuuttajien kohtaamiseen

Marseillessa työskennellyt Juhani Pörsti uskoo, että meillä on tarve osoittaa vieraanvaraisuutta.

27.01.2016

15. Milo on emäntänsä kuuleva korva

Kuulokoira Milo helpottaa nykyään Seija Uimosen elämää. Vaikea kuulovamma ei ole estänyt tarmokasta naista toteuttamasta kutsumustaan.

11.12.2015

16. Arvio: Joululauluja itse kullekin säädylle

Nämä kaksi jouluaiheista laulukirjaa rohkaisevat aloittelevaakin musikanttia tarttumaan toimeen.

30.11.2015

17. Arvio: Kun mykkä avasi suunsa

Vammainen Martin Pistorius kertoo näkemyksensä vuosien puhumattomuuden jälkeen. Hän piirtää kiehtovan kauniin ja järkyttävän ruman kuvan.

27.11.2015

18. Naapuruussovittelija tukahduttaa tukaliakin riitoja

Kiistojen liennyttäminen on usein hidasta ja aikaa vievää. Miriam Attias auttaa ihmisiä ymmärtämään toisiaan.

14.11.2015

19. Pääkirjoitus: Inhimillisyyttä etsimässä

Toivottavasti idea avoimesti, arvostavasti ja reilusti keskustelevasta Suomesta vielä toteutuu.

19.10.2015