Rebekka Naatus -haulla löytyi 10 hakutulosta.

1. Naatus: Älä elämöi sananvapauden puolesta, jos samanaikaisesti yrität saada muut olemaan hiljaa

Tappouhkauksia lähettävä sananvapauden sankari on cancel-kulttuurin sissijoukkoa.

31.05.2021

2. Naatus: Hannu Salama ja Päivi Räsänen ovat toistensa peilikuvat

Kun pilkkaa arvioidaan lain valossa, uhrit ja tekijät voivat vaihtaa paikkaa nopeasti.

17.05.2021

3. Naatus: Vuoden ajan olemme suhtautuneet toisiimme kuin likaan − olisiko nyt hyvä hetki lopettaa?

Ällöttävätkö sinua eniten halaileva nuoriso, huoltoasemien tollot vai vastuuttomat ruuhkabussissa istujat?

19.04.2021

4. Naatus: Synti on meissä kuin iho ja sisäelimet, ja meitä syntisiä saa joskus syyllistää

Kirkkoa moititaan nykyään siitä, ettei se sano mitään. Tässä tulee luetteloa kielletyistä asioista eli synneistä.

01.04.2021

5. Naatus: Ihanteita ei aina voi siirtää sellaisenaan käytäntöön – siksi myös muutosta vastustavia tarvitaan

Ruma ja typeräkin keskustelu on välttämätöntä, ja samoista asioista täytyy puhua yhä uudelleen.

22.03.2021

6. Naatus: Mielenterveysongelmat tappavat siinä missä koronakin – niitä ei vain laiteta korona-exceliin

Koronakuolemien ohella pitää puhua tulevaisuudesta. Kuinka saamme nykyiset 15–25-vuotiaat pandemiavuosista läpi terveinä, koulutettuina ja sosiaalistettuina?

08.03.2021

7. Naatus: Uskonyhteisössä voi tottua siihen, että omat tunteet kannattaa ohittaa

Lestadiolaiset luottavat ennen kaikkea toisiin lestadiolaisiin. Omaa sisintään on joskus vaikea kuunnella.

22.02.2021

8. Naatus: Kanteluiden tekeminen papeista on liian helppoa

On nurinkurista, että pappien tekemät rikokset eivät välttämättä johda mihinkään, mutta hankalista mielipiteistä voi menettää oikeuden toimia pappina.

08.02.2021

9. Naatus: Kirkkoa ei ole olemassa

Olemme jäseniä yhteisössä, jonka hengellisen sisällön voimme oikeastaan ihan itse valita.

25.01.2021