Elina Vaittinen -haulla löytyi 6 hakutulosta.

1. Vaittinen: Hädässä lähetän viestejä sukulaisille ja ystäville – voitteko rukoilla?

Pelkoni ympärille laskeutuu rauha, kun ajattelen yhteen liitettyjä käsiä ympärillä.

26.11.2019

2. Vaittinen: Meihin kätkeytyy yllättäviä tarinoita, joita some ei kerro

Mikä on se todellinen tarina sinusta ja minusta? Ehkäpä sitä pitäisi kysyä kirjailijalta itseltään.

12.11.2019

3. Vaittinen: Unelmoin messusta, jossa ovat mukana kaikki ikäryhmät, kokonainen seurakuntaperhe

On kysyttävä aidosti mitä nuoret haluavat, tai kohta kirkkoon ei ole enää tulijoita.

29.10.2019

4. Vaittinen: Kirkko on hengenpelastamo, mutta eteistiloihin voisi vielä satsata

Ei ole kovin paljon paikkoja ihmisille, jotka pelkäävät olla kotona yksin tai esimerkiksi pienten lasten kanssa. Onneksi on kirkko.

15.10.2019

5. Vaittinen: Kauppakeskuksen automaatti voisi korvata live-papin

Mihin pappeja enää tarvitaan? Kirkolliset toimituksethan voisi hoitaa käteväsi itsepalveluna seuraavaan tapaan.

01.10.2019

6. Vaittinen: Korkeuksien Faija, meitsi on liemessä, jeesaa snadisti!

Parikymppisenä opiskelijana kuulin koskettavan hartauden, jota en unohda koskaan. En kuullut sitä kirkossa tai kappelissa, vaan sporalogisessa tiedekunnassa eli kaljanhuuruisessa ratikassa.

25.09.2019