Tuomiokirkon krypta on huippusuosittu näyttelytila – nyt vetää italialainen taidekeramiikka

Giuseppe Liberatin näyttely Maan kaikuja on avoinna Helsingissä vielä kolme päivää.

Golfia pelaamalla voi auttaa lapsia ja nuoria pääsemään kouluun – Yhteisvastuugolf järjestetään Espoossa nyt toista kertaa

Tapahtumassa yhdistyvät harrastus ja hyvän tekeminen. Yhteisvastuugolfiin osallistuakseen on omistettava Greencard.

Kari Nikkisen mielestä Rekolan kirkon saunassa on aivan erityinen tunnelma – saunapäivänä 27.7. sitä pääsee testaamaan

Kari Nikkinen on käynyt kirkon saunassa mielenkiintoisia keskusteluita muun muassa rahasta, urheilusta ja Vantaan asioista.

Pyöräile kirkkokierros Helsingissä – uusi sovellus neuvoo reitit

Helsingin seurakuntayhtymän verkkopappi Markus Kartano haluaa saada kaikki innostumaan pyöräilystä.

Pihaseuroissa Vantaalla saavat puhua muutkin kuin pappi – ”Kukaan ei määräile mitään”

Hämeenkylän kesässä voi tutustua pihalla uusiin ihmisiin laulun, puheiden ja kahvittelun lomassa.

Puoli vuosisataa pyhäkoulua: ”Tämä on huipputehtävä!”

Liisa Kivekäs hoitaa omaakin hengellisyyttään pyhäkoulunopettajana Espoossa.

Uskonnollinen yhteisö ahdistaa: valokuvanäyttely God Love Pride! ilmentää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kokemuksia

Näyttely on esillä meneillään olevan Pride-viikon ajan Kallion kirkon kappelisalissa.

Kirkko osallistuu Prideen: varttuneet jakavat hyväksyviä halauksia sateenkaari-ihmisille, joita omat vanhemmat saattavat karsastaa

Kirkon Pride-viikko sisältää myös pikadeittejä, messuja ja tapaamisen sateenkaari-ihmisten vanhemmille.

Mariska tekee tänä kesänä vain yhden keikan: ilmaiskonsertin Vantaan Pyhän Laurin kirkossa

Laulaja-lauluntekijä on jo toivonut pääsevänsä kirkkoon esiintymään.

Hulppeaan rantasaunaan vai tanssimaan? – Tässä ovat parhaat menovinkit ilmaiseen kaupunkijuhannukseen

Pääkaupunkiseudulla voi viettää juhannuksen ilman rahanmenoa ja ruuhkassa matkustamista. Kokot loimuavat, ellei metsäpalovaroitus kiellä.

Kampin kappelissa saa sanoa yöllä ”tahdon” – Heinäkuiseen Hääyö-tapahtumaan mahtuu 14 paria

Seitsenvuotisen historiansa aikana kappelissa on vietetty häitä vain kahtena päivänä.

Maija-Liisa Helin saa hyvää ruokaseuraa Pitäjänmäessä

Pitäjänmäen kirkolle ovat ruokailijat tervetulleita läpi kesän.

Tule perheiden kesäkahvilaan Perkkaan kappelille

Jos kotipihan leikkipaikat kyllästyttävät, lasten kanssa voi lähteä perheiden kesäkahvilaan Perkkaan kappelille. Suositussa kesäpaikassa on monenlaista ohjelmaa.

Ilona Gill haluaa koskettaa lauluillaan − musiikkia ja kansainvälistä tunnelmaa luvassa helluntaijuhlassa Espoossa

Espoolainen nuori laulajatähti Ilona Gill nauttii saadessaan esiintyä kirkoissa. Helluntaina hän laulaa Espoon tuomiokirkossa Francis Asisin kanssa.

Kirkoissa soi kaiken kesää – Helsingissä on tarjolla 107 pääsymaksutonta Urkukesän konserttia ja 12 Metrolla musiikkiin -konserttia

Kesäiltana tai keskellä päivää voi piipahtaa kirkkoon kuulemaan ihan erilaista musiikkia kuin tavallisesti.

Kuinka vantaalainen olet, Leo Majanto? ”Omaa vantaalaisuuttaan ei tiedä, mutta sen voi oppia”

Olen tosi vantaalainen, kun en ole asunut missään muualla, sanoo leppäkorpelainen, ensimmäisen kouluvuotensa päättänyt Leo Majanto.

Kirkko valtaa ensin Senaatintorin, sitten jalkapallostadionin – helatorstai aloittaa juhlaputken

Senaatintorilla järjestetään helatorstain aattona 29.5. Stadin suvivirsi -tilaisuus ja helatorstaina ensin juhlamessu ja sitten konsertti. Töölön seurakunta on varannut 9.6. jalkapalloareenan...

Eläkkeelle jäävä huippukanttori Seppo Murto: ”On kauhea ajatus, että kirkko olisi viihdelaitos”

Seppo Murto alkoi laulaa Helsingin tuomiokirkon urkuparvella pikkupoikana. Hän on tehnyt samassa kirkossa 34 vuoden uran, joka huipentuu helluntain kuoromessuun ja Urkukesän avajaiskonserttiin.